صفحه اصلی / اجتماعی / زنان و خانواده / ساماندهی اورژانس بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تامین اجتماعی تا پایان امسال
ساماندهی اورژانس بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تامین اجتماعی تا پایان امسال

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد

ساماندهی اورژانس بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تامین اجتماعی تا پایان امسال

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور با بیان اینکه در حال حاضر ۴۱ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر تحت پوشش هستند گفت: شش میلیون نفر از این تعداد، مستمری‌بگیر تلقی می‌شوند.

مهدی درخشان - دکتر درخشان - معاون درمان سازمان تامین اجتماعی

به گزارش کسب و کار نیوز، مهدی درخشان در مراسم آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی تامین اجتماعی در شیراز، گفت: هم‌اینک ۸۱ بیمارستان و ۲۹۱ مرکز سرپایی مربوط به این سازمان خدمات رایگان به بیمه‌شدگان ارائه می‌دهند.

وی با یادآوری اینکه جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی بیش از ۵۰ درصد کل جمعیت ایران است، گفت: سال گذشته  ۱۴۰ هزار مراجعه سرپایی در مراکز ملکی و ۹۳۷ هزار مورد بستری در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی ثبت شده است.

درخشان خاطرنشان کرد که هزینه‌ درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی مراجعه کننده به مراکز تحت پوشش این سازمان سال گذشته به  ۲۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی که برنامه محوری، توجه به نقاط محروم و تجهیز زیرساخت‌های آی‌تی را از مهمترین مولفه‌های این سازمان می داند، خاطرنشان کرد: از سال ۹۲ تاکنون هشت بیمارستان و ۳ مرکز درمانی سرپایی به مجموع مراکز درمانی تامین اجتماعی اضافه شده است.

درخشان با اعلام این خبر که ۴۳ مرکز در دست ساخت و ۵۸ مرکز دیگر نیز در دست طراحی قرار دارد، بیان کرد: تا ۱۵ مرداد امسال  یکی از این مراکز که در شهرستان داراب استان فارس به افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد.

وی با تصریح اینکه در هشت استان کشور، پرونده الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی را آغاز کرده‌ایم، گفت: تریاژ و نوبت الکترونیکی نیز در دست اقدام است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور همچنین اظهار کرد: تا پایان امسال ساماندهی اورژانس بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی کشور به اتمام می‌رسد.

درخشان در خصوص پروژه  بیمارستان ۳۲۰ تخت‌خوابی تامین اجتماعی شیراز نیز گفت: این پروژه نیز در زمینی به مساحت ۷۰ هزار مترمربع و زیربنای ۶۶ هزار مترمربع با هزارمتر مربع ساختمان‌های جنبی و ۳۵ هزار مترمربع محوطه سازی در شش طبقه ساخته خواهد شد.

به گفته وی، فاز صفر این پروژه طراحی شده و طراحی فاز یک آن نیز برای تایید به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شده است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی ابراز امیدواری کرد که جامعه بیمه‌شدگان استان فارس طی سال‌های آینده از خدمات این مرکز تخصصی و نیمه تخصصی بهره‌مند شوند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این مراسم گفت: در شرایطی نخستین بار کلنگ این پروژه به زمین زده شد که دولت وقت در سال ۸۹ در بهترین شرایط مالی قرار داشت اما بدعهدی کرد و اقدامی انجام نشد.

بهرام پارسایی افزود: امروز در حالی برای دومین بار کلنگ این پروژه به زمین زده می‌شود که دولت در شرایط  نامطلوب اقتصادی به سر می‌برد اما در عین حال روی تعهد دولت حساب می‌کنیم که امید است تنها به کلنگ‌زنی محدود نشود.

وی با تاکید بر استفاه از نیروی کار بومی، خاطرنشان کرد: زمانی که در شورای شهر شیراز مسئولیت داشتم، متوجه حضور کارگرانی از استان‌های دیگر در اجرای پروژه‌های شهرداری شدم که انتظار است در روند اجرای این پروژه شاهد چنین موضوعی نباشیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی همچنین از وزیر کار خواست تا به وضعیت کارخانه‌هایی در استان فارس رسیدگی کند که بالغ بر هزار نفر کارگر روزمزدی دارند و پس از ۱۸ ماه بیمه خواهند شد و تا زمان بیمه شدن جرات انتقاد و اعتراض را ندارند.

پارسایی تصریح کرد:  مدیرانی در استان فارس وجود دارند که همراه با سیاست‌های دولت نیستند و یکی از دلایلی که موجب شده تا این پروژه سال‌ها بلاتکلیف بماند کم کاری‌های تعدادی از همین مدیران است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر نمایندگان کمتر فرصت حضور در میان جامعه کارگری را دارند، اما یقین داشته باشند که پیگیر مطالبات آنها در سطوح بالاتر هستند.  

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«نبض» زندگی «معلولان» کُند می‌زند

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا،«قانون حمایت از حقوق معلولان» مصوب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.