صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / اجرای طرح تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی دانشگاه تربیت مدرس
اجرای طرح تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی دانشگاه تربیت مدرس

اجرای طرح تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی دانشگاه تربیت مدرس

در هجدهمین نشست شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه که بیستم تیر ماه با حضور اعضای آن برگزار شد، گزارشی از فاز اول پیاده سازی طرح تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی در دانشگاه ارائه شد.

پسماند سبز

به گزارش کسب و کار نیوز، در این نشست دکتر آرش رضایی مجری طرح “تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی” در خصوص فعالیت های صورت گرفته در گروه مهندسی بهداشت محیط در دو بخش ایمنی و محیط زیست گفت: در زمینه ایمنی از بهمن ماه ۹۶ تا کنون، نقشه امداد و نجات طبقه اول ساختمان شماره ۵ دانشکده پزشکی به عنوان نمونه تهیه شد. در زمینه محیط زیست و مدیریت پسماند نیز اقدامات خوبی در زمینه پسماند آزمایشگاهی و سایر پسماندها از جمله پسماند شبه خانگی در حال انجام است . فازهای طرح تفکیک پسماند ابتدا در گروه بهداشت محیط صورت گرفت سپس در ساختمان شماره ۵ دانشکده پزشکی و در فاز سوم تا بهمن ماه ۹۷ در همه دانشکده ها انجام می‌شود.

مجری طرح “تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی” دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اهداف اصلی پیاده سازی طرح گفت: الگوسازی آموزش و ترویج فرهنگ تفکیک در مبدا پسماندها برای بهبود کیفیت محیط زیست، حرکت در مسیر تبدیل ساختمان ۵ پزشکی به ساختمان سبز، جلب مشارکت عمومی و تمرین کار گروهی، برقراری ارتباط علمی و اجرایی دانشگاه با شهرداری و درآمدزایی از جمله این اهداف می باشد.

وی تصریح کرد: کل هزینه صورت گرفته در حوزه انتقال پسماند در سال ۹۶ ، ۶۷ میلیون تومان بوده است که باید بحث پسماند را از هزینه به درآمد تبدیل کنیم.

مجری طرح “تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی” دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به ارزیابی عملکرد طرح تفکیک زباله در ساختمان ۵ دانشکده پزشکی اظهار داشت: تولید کل پسماند ماهانه دانشکده، ۳۵۰ کیلوگرم بوده که میزان پسماند خشک قابل فروش آن ۳۰۰ کیلوگرم بوده است و ۸۶ درصد بازیافت داشته است.

دکتر رضایی افزایش همکاری میان بخشی و میان اعضا، افزایش روحیه حفاظت از محیط زیست در افراد، افزایش حساسیت نسبت به اهمیت مدیریت پسماند، کاهش حجم پسماند تولید شده در ساختمان و تبدیل هزینه به درآمد در مقوله مدیریت پسماند را از دستاوردهای این طرح برشمرد.

در ادامه دکتر فصیح پور دبیر شورا ضمن اشاره به مصوبات قبل شورای راهبری مدیریت سبز تصریح کرد: بودجه مربوط به مدیریت سبز تخصیص داده شد و باید بتوانیم برنامه های خود را سریعتر پیش ببریم و با توجه به بودجه اولویت بندی نماییم. برخی از قیمت های اعلام شده دچار تغییر شده که باید مجددا مورد بازبینی قرار گیرد.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در سازمان برنامه و بودجه از ۲۷ تا ۳۰ آبان ماه ، از اعضای شورای راهبری مدیریت سبز و روسای کمیته ها درخواست کرد تا برنامه های قابل ارائه در حوزه خود را برای ارائه در نمایشگاه آماده نمایند.

در ادامه دکتر محمد زاده معاون پشتیبانی و منابع انسانی و نایب رییس شورای راهبری مدیریت سبز نیز با اشاره به تخصیص بودجه مربوط به مدیریت سبز، تصریح کرد: باید برای هزینه کرد در بخش های مختلف مدیریت سبز بر اساس اولویت های دانشگاه، سرعت عمل داشته باشیم و مسئولان کمیته ها به صورت جدی پیگیر امور مربوط و موارد تصویب شده در شورای سبز باشند و کار گروهی اجرایی نیز در برخی از موارد صورت گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، در ادامه اعضای شورا در خصوص موارد مختلف از جمله عدم موازی کاری در امور، هماهنگی و یکسان سازی در خرید سطل های تفکیک زباله، قطع آب گرم دانشگاه در فصل تابستان، نصب کنتورهای برق، استفاده از تجارب سایر دانشگاه ها در زمینه پسماندهای شیمیایی و خطرناک، پیگیری بحث مربوط به معاینه فنی موتوخانه ها و … مطالبی را عنوان کردند

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اختصاص ۲۲۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات پایان خدمت ۹۵ هزار نفر بازنشسته

به گزارش کسب و کار نیوز، “داود منظور” معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.