یونس حقانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا- اظهار کرد: از جمعیت ۱۱۲ هزارنفری شهر چابهار؛ ۵۶ هزار نفر شامل نصف جمعیت این بندر در سکونتگاههای غیررسمی حاشیه شهرها زندگی میکنند.
وی افزود: این جمعیت حاشیهنشین در کانونهای جمعیتی پراکنده در مجموع در محدودهای ۱۲۰۰ هکتاری زندگی میکنند که از نظر تراکم جمعیتی، سرعت رشد حاشیهنشینی و الگوی زیست حاشیهنشینی نه تنها در کشور بلکه در جهان کم سابقه است.
شهردار چابهار تصریح کرد: مشکلی که ما در ساماندهی حاشیهنشینی داریم، اراضی این مناطق است که همگی متعلق به سازمان ملی زمین و مسکن است و لازم است برای خدماتدهی به حاشیهنشینان این اراضی به شهرداری واگذار شود.
حقانی اضافه کرد: شهرداری چابهار اعلام کرده، اگر زمینها به شهرداری واگذار شود، شهرداری با توجه ردیفهایی به ساماندهی حاشیهنشینی اختصاصیافته که شامل ۳۰ درصد اعتبارات استانی و نهادهای درگیر در ستاد بازآفرینی است و همچنین پیگیری و عزم مستمر، ساماندهی را سرعت میدهد که متأسفانه عزم و اراده لازم برای ساماندهی حاشیهنشینان وجود ندارد.
شهر چابهار گفت: برای ساماندهی شهر چابهار متناسب بااهمیت آن، پیشتر درخواست کردیم که از محل اعتبارات توسعه سواحل مکران، اعتباری به شهر چابهار تخصیص یابد که فعلاً پاسخی دریافت نکردیم، بااینحال این اطمینان وجود دارد که بدون توسعه شهر چابهارو ارتقای شاخصهای زندگی در آن، استقرار صنایع و توسعه سواحل مکران با معضل جدی روبهرو میشود.
انتهای پیام