حسن نوروزی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا- اظهار کرد: با یک کار جدی و عملیاتی که با مراجعه خانه به خانه و هدایت کودکان بازمانده از تحصیل به مدارس صورت گرفته از ابتدای سال ۹۷ تاکنون، ۷۰۰ بازمانده از تحصیل را در مدارس چابهار جذب کردیم.
وی افزود: سیستان و بلوچستان از استانهای با تعداد بالای بازمانده از تحصیل است؛ در مجموع در چهارسال گذشته ۱۲۰ هزار بازمانده از تحصیل با برنامه جامع آموزش و پرورش جذب مدارس شدند و همچنان عزم جدی برای جذب حداقل ۷۰ هزار بازمانده از تحصیل دیگر وجود دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار تصریح کرد: عمده بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان دختران هستند که به دلیل ازدواج زودرس و مسائل فرهنگی اجازه ادامه تحصیل به آنها توسط خانوادهها عمدتاً در مناطق روستایی داده نمیشود، البته اشتغال پسران و دوری مدرسهها در روستاها برای دانش آموزان هم از دیگر دلایل افزایش بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان است.
نوروزی گفت: برای به حداقل رسیدن بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان؛ برنامه آموزش و پرورش ایجاد مدارس مدارس شبانهروزی و طرح ایجاد مدارس روستا مرکز است تا بعد فاصله و مسافت برای به مدرسه رفتن دانش آموزان روستایی برطرف شود اما با این وجود به دختران همچنان در برخی جاها بهدلیل مسایل فرهنگی اجازه ادامه تحصیل داده نمیشود.
انتهای پیام