صفحه اصلی / سیاسی / مجلس / هاشمی: مطالبات باقی‌مانده واردکنندگان تجهیزات پزشکی ۴ هزار میلیارد تومان است

هاشمی: مطالبات باقی‌مانده واردکنندگان تجهیزات پزشکی ۴ هزار میلیارد تومان است

رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس با بیان اینکه «مطالبات واردکنندگان تجهیزات پزشکی بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان است» گفت که این صنف نگران تامین ارز و تخصیص به موقع آن برای واردات محصولات مورد نیاز تجهیزات پزشکی است که لازم است این نگرانی رفع شود.

استانها/ تجهیزات پزشکی

همایون هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیرو تماس های مکرر بخش غذا و دارو اعم از تولیدکنندگان داخلی، بازرگانان، واردکنندگان و مجمع صنفی داروسازان به دنبال تشکیل جلسه‌ای با وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو و مسئولان این وزارتخانه برای انتقال نگرانی های این صنف است.

وی یکی از مشکلات مربوط به صنف غذا و دارو را درباره وضعیت واردکنندگان تجهیزات پزشکی عنوان و خاطرنشان کرد: مطالبات باقی مانده تجهیزات پزشکی سه تا چهار هزار میلیارد تومان است که آنها در کنار این مشکل نگرانی از حیث تامین ارز و اختصاص به موقع آن را دارند. البته خوشبختانه وزارت بهداشت، از سالیان گذشته چرخه واردات را سامان داده و عملکرد متوازنی داشته که امیدواریم مشکلات فعلی نیز هر چه سریع‌تر رفع شود.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به مشکل تولیدکنندگان دارو اشاره و اظهار کرد: مجمع صنفی داروسازان دل نگرانی هایی درباره آیین نامه تاسیس داروخانه ها دارند که مشکلاتی برای آنها به وجود آورده است. همچنین عمده مشکلات تولیدکنندگان دارو، عدم افزایش قیمت است به طوری که در طول سالیان گذشته وزارت بهداشت حتی اجازه افزایش یک درصدی به قیمت تولیدات دارو را نداده است. حال اینکه هزینه‌های تولیدکنندگان افزایش یافته و ادامه این وضعیت به ضرر تولید خواهد بود.

هاشمی افزود: این شرایط در حالی است که خیزش جدیدی برای واردات دارو به صورت اورژانسی را شاهدیم که این با روند اختصاص دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردات هم‌خوانی ندارد. باید ضمن حمایت از تولیدکنندگان داخلی وضعیت واردات اورژانسی دارو سامان یابد چون با این شرایط تولیدکنندگان به مشکل می‌خورند که به نفع اقتصاد نیز نیست.

وی همچنین با این توضیح که «حدود ۹۵ درصد داروها در ایران تولید می شود»، گفت: ۵ درصد مابقی وارد می شود که عمده مشکل در آن ۹۵ درصدی است که تولیدکنندگان با افزایش هزینه‌ها مواجهند و حتی از تامین مواد اولیه نگرانی هایی دارند. باید از این تولیدکنندگان حمایت شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مرکز پژوهش‌ها: علت قطعی برق کاهش ذخایر گازوئیل و نفت‌کوره است

به گزارش کسب و کار نیوز ، دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.