به گزارش کسب و کار نیوز علی نوذرپور در بیست و ششمین نشست «تهران امید دارد» که با هدف بررسی مجتمعهای تجاری چند منظوره و تاثیر آن بر کیفیت زندگی شهروندان با حضور الهام فخاری – عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس شورای اسلامی استان تهران، علی عطا – عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در منطقه۲۲ برگزار شد با اشاره به مشکلات و چالشهای پیش رو در این منطقه گفت: از گذشته تا امروز مسائل مختلفی در ارتباط با کارکردهای منطقه ۲۲ در شهر تهران مطرح بود که بخشی از این کارکردها در حوزه گسترش و توسعه پهنههای تفرجگاهی و فراغتی برای شهر تهران است که کمتر به این مقوله توجه شده است.
شهردار منطقه۲۲ با بیان اینکه بسیاری از فرصتهای توسعه شهری در منطقه۲۲، با مجموع تصمیماتی که در طول دو دهه گذشته گرفته شده از بین رفته است، اظهارکرد: منطقه۲۲ با بحران جدی کمبود سرانههای عمومی روبروست. این منطقه در آینده با جمعیت مازاد ۵۲۰ هزار نفری مواجه خواهد بود و شهرداری در حل این موضوع به کمک دولت احتیاج دارد.
وی اضافه کرد: علیرغم این بارگذاری در حوزه ساختوساز ولی سرانههای خدمات شهری متناسب با این جمعیت نیست یعنی برج و ساختمان ساخته شده اما سرانههای آموزشی، بهداشتی، فرهنگی، ورزشی، امنیتی همزمان شکل نگرفته است در حالی که باید همزمان در کنار شکلگیری سکونتگاهها خدمات هم شکل میگرفت.
نوذرپور همچنین از احداث بزرگترین فضای عمومی پیاده روی شهروندی «چهار باغ» به طول ۹ کیلومتر خبر داد و گفت: با وجود اینکه مساحت قابل توجهی از این منطقه به فضای سبز اختصاص داده شده اما به علت نقش و کارکرد فرامنطقهای منطقه ۲۲، این منطقه تفرجگاهی برای کل شهر تهران تعریف شده است. در همین جهت هدفگذاری ما این است که سطح فضای سبز کمتر از ۵۰ درصد مساحت کل منطقه نشود. در حال حاضر ۲۸۵۰ هکتار فضای سبز داریم و در تلاش هستیم که این مقدار افزایش یابد.
شهردار منطقه ۲۲ اضافه کرد: در حوزه گردشگری و ایجاد محیط های تفرجگاهی و تفریحی در منطقه با توجه به وجود ۸ روستا در محدوده حریم منطقه ۲۲ و وجود همزمان کوه، دریاچه و.. در منطقه می توان از این ظرفیتها برای افزایش گردشگر و جذب آنها در منطقه، اشتغالزایی و کسب درآمد استفاده کرد.
وی بر ایجاد بازارباغها، بازارچههای محلی و مسیرهای گردشگری در روستاها تاکید کرد و گفت: شهرداری منطقه۲۲ این ظرفیت را دارد تا سرمایهگذاران بخش خصوصی در حوزههای فرهنگی، تفریحی و ورزشی را برای سرمایه گذاری به روستا ها معرفی کند تا در زمینه اشتغال زایی جوانان روستا، گردشگری و ترویج فرهنگ های بومی روستاها کمک شایانی شود.
نوذرپور با بیان اینکه نباید موضوع «مال هراسی» را در افکار عمومی در مورد مالهای سطح منطقه ایجاد کنیم، گفت: کاربریهای مالهای داخل منطقه۲۲ تلفیقی ازکاربریهای فرهنگی، هنری، تفریحی، فراغتی و تجاری است و از این طریق میتوانیم کمبود سرانههای عمومی در منطقه را جبران کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه شهرداری هیچ گونه حمایت قانونی و مالی از سوی دولت دریافت نمیکند، اظهارکرد: اگر چه تا دهه ۵۰ نیمی از بودجه شهرداریها را دولت تامین میکرد اما در حال حاضر فقط ۵درصد آن از سوی دولت تامین می شود و این یک معضل جدی است.
شهردار منطقه۲۲ افزود: شورای شهر تهران و شهرداری تهران اعتقادی به کسب درآمدهای غیرقانونی به روش مدیریت شهری قبلی ندارد و ایجاد برجها و مالها در گذشته را راهی برای تامین بودجه اداره شهر است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، وی در پایان با مثبت دانستن بازنگری طرح تفضیلی منطقه۲۲ گفت: مدیریت شهری با بازنگری طرح تفضیلی منطقه۲۲ درصدد حل مشکلات شهری منطقه است.
انتهای پیام