صفحه اصلی / اقتصادی / انرژی / رشد ذخیره نفت آمریکا و نارضایتی ترامپ از بهای جهانی بنزین
رشد ذخیره نفت آمریکا و نارضایتی ترامپ از بهای جهانی بنزین

جهان انرژی در روزی که گذشت

رشد ذخیره نفت آمریکا و نارضایتی ترامپ از بهای جهانی بنزین

نارضایتی رییس جمهوری آمریکا از گرانی بنزین و افزایش سطح ذخیره سازی نفت این کشور، رشد 500 هزار بشکه ای تولید نفت عربستان در روز و ناتوانی اندونزی در دستیابی به اهداف نفتی نیمه اول سال جاری میلادی، مهمترین اخبار جهان انرژی در 24 ساعت گذشته بود.

به گزارش کسب و کار نیوز، «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) را مقصر افزایش اخیر قیمت جهانی بنزین دانست و از این سازمان خواست تمهیدات بیشتری اتخاذ کند.
ترامپ در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: اعضای اوپک باید به خاطر داشته باشند قیمت بنزین در حال افزایش است و آنها تلاش کمی برای مهار آن می کنند اما باید این رشد را کاهش دهند.

**افزایش غیرمنتظره سطح ذخیره سازی نفت آمریکا
به گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز»، اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد: در پی رشد میزان واردات این کشور و کاهش فعالیت پالایشگاه ها، سطح ذخیره سازی نفت آمریکا در هفته ای که گذشت، به طور غیر منتظره افزایش یافت.
میزان ذخیره سازی های این کشور در هفته منتهی به بیست و نهم ژوئن (هشتم تیر) به یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه افزایش یافت؛ در حالی تحلیلگران سه میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه کاهش را پیش بینی کرده بودند.

** تولید نفت عربستان حدود ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت
به گزارش رویترز، منابع سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) اعلام کردند تولید عربستان در ماه ژوئن با ۴۵۸ هزار بشکه افزایش در روز نسبت به ماه مه به روزانه ۱۰ میلیون و ۴۸۸ هزار بشکه رسید.
به گفته این منابع، مجموع صادرات نفت عربستان در این مقطع، بیشتر از میزان تولید آن یعنی ۱۰ میلیون و ۵۷۹ هزار بشکه در روز بود که به معنای فروش نفت از ذخایر این کشور است.
موسسه تحقیقات انرژی «کپلر» نیز پیش بینی کرد میزان صادرات نفت عربستان در ماه ژوئن با ۴۰۷ هزار بشکه در روز افزایش ماهانه به رقم هفت میلیون و ۶۲۰ هزار بشکه در روز رسیده باشد.

**اهداف نفتی نیمه نخست ۲۰۱۸ اندونزی عملیاتی نشد
به گزارش رویترز، نهاد نظارت بر صنعت بالادست نفت و گاز اندونزی اعلام کرد این کشور در پی تاخیر در پیشبرد پروژه های انرژی نتوانست به اهداف سرمایه گذاری و تولید نفت و گاز خود در ۶ ماه نخست سال جاری میلادی دست یابد.
این کشور به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده نفت در آسیای جنوب شرقی، فقط به میانگین تولید روزانه ۷۷۱ بشکه در نیمه نخست ۲۰۱۸ میلادی دست یافت؛ در حالی که رقم ۸۰۰ هزار بشکه در روز را برای امسال هدفگذاری کرده بود.
در این دوره، میزان سرمایه گذاری ها در بخش بالادست نفت و گاز به اندکی کمتر از چهار میلیارد دلار رسید که حدود یک چهارم میزان هدفگذاری شده برای سال ۲۰۱۸ میلادی (۱۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار) بود.
نهاد نظارتی علت این کاهش ها را تاخیر در انجام پروژه های انرژی می داند.

**«شل»: هدفگذاری برای کاهش میزان کربن بیهوده است
به گزارش رویترز، «بن وان بوردن»، مدیرعامل شرکت انگلیسی- هلندی شل اعلام کرد که هدفگذاری جدی برای کاهش میزان انتشار کربن، در شرایط فعلی برای این شرکت، کاری بیهوده است.
بوردن، سال گذشته میلادی راهکارهایی برای کاهش انتشار کربن به نصف تا سال ۲۰۵۰ میلادی ارائه کرد اما همچنان آن را را عملیاتی نکرده زیرا معتقد است، ابتدا باید این اطمینان حاصل شود که راهی را که می خواهند بروند مسیری درست است.
وی خطاب به سرمایه گذاران گفت: بدانید که هدفگذاری در این باره، مسئولیتی بزرگ است که آوازه این شرکت را به مخاطره می اندازد و آنقدر این موضوع با اهمیت و حساس است که باید از درست بودن آن اطمینان حاصل شود.

اقتصام *۱۰۷۰*۱۹۶۱*

همچنین مطالعه کنید:

شارژ سهمیه سوخت فقط از طریق سامانه هوشمند سوخت امکان‌پذیر است

به گزارش کسب و کار نیوز ، «کرامت ویس‌کرمی» در گفت‌وگویی درباره پرداخت الکترونیکی بهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.