به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از شانا, علیرضا لایجی، معاون مدیرعامل این شرکت در امور فنی و مهندسی، با اعلام این مطلب گفت: این خدمات با تلاش متخصصان و کارکنان مجرب و کاربست تجهیزات ناوگان فنی و تخصصی مدیریتهای خدمات حفاری، خدمات سیمان و انگیزش چاه و خدمات ویژه حفاری به شرکتهای متقاضی ارائه شده است.
وی افزود: در بخش مدیریت سیمان و انگیزش چاه در این مدت یک هزار و ۳۲ عملیات شامل ۶۰۷ مورد تزریقپذیری، ۳۷۹ مورد سیمانکاری، ۴۱ مورد اسیدکاری ویژه و پنج مورد اسیدکاری گسترده انجام شده است و مدیریت خدمات حفاری نیز با انجام ۵۱۹ عملیات مشتمل بر ۹۶ عملیات لوله مغزی سیار، ۱۷۵ عملیات آزمایش چاه با ساق مته، ۹ مورد عملیات حفاری با هوا به متراژ ۲ هزار و ۴۵۱ متر، ۱۷۱ مورد لولهگذاری چاه، ۴۰ مورد نصب آویزه، ۲۲ مورد عملیات بهرهدهی چاه و ۶ عملیات حفاری فروتعادلی (UBD) پاسخگوی درخواستهای دریافت شده از سوی شرکتهای متقاضی این خدمات بوده است.
به گفته وی، ۱۳۲ مورد نمودارگیری درون چاهی، ۱۳۸ مورد نمودارگیری از سیال حفاری و ۹۵ مورد عملیات چاهپیمایی در مجموع ۳۶۵ مورد عملیات کارکرد شرکت در مدیریت خدمات ویژه از ابتدای فروردین تا پایان خردادماه بود که در زمان پیشبینی شده محقق شده است.
لایجی افزود: در زمینه حفاری با هوا در حوزه مدیریت خدمات فنی در سه ماه گذشته یک هزار و ۱۶متر و در خصوص نمودارگیری در مدیریت خدمات ویژه ۴۳ مورد عملیات نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد داشتیم که دلیل آن افزایش تعداد درخواستها بوده است.
وی اظهار کرد: خدمات ارائه شده در بخشهای خدمات جانبی صنعت حفاری به روال معمول همزمان با شروع عملیات حفاری تا پایان عملیات و تولیدی شدن چاه انجام میشود و قسمتی از خدمات مختص چاههای تعمیری یا درحال بهرهبرداری است که گاه بدون حضور دکل انجام میگیرد و نقش مهمی در مسیر افزایش تولید دارد.
برچسب هااسیدکاری چاه صنعت حفاری عملیات بهرهدهی
همچنین مطالعه کنید:
مشکلی در فروش نفت نداریم/ قراردادهای افزایش تولید گاز بزودی نهایی میشود
به گزارش کسب و کار نیوز ، محسن پاکنژاد روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات …