صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / کاهش وزن چه ارتباطی با ریزش مو دارد؟
کاهش وزن چه ارتباطی با ریزش مو دارد؟

کاهش وزن چه ارتباطی با ریزش مو دارد؟

ریزش مو مشکلی شایع در جهان است و تغییرات سبک زندگی و رفتاری می‌توانند اثر قابل توجهی بر شرایط موی انسان داشته باشد.

ریزش مو

به گزارش کسب و کار نیوز، سایت تخصصی «New Health Adviser» در مقاله‌ای در این باره منتشر کرد: کاهش وزن یکی از عواملی است که می‌تواند بر ریزش مو تاثیرگذار باشد.

مو نقش کلیدی در داشتن ظاهری مطلوب ایفا می‌کند و بهره‌مندی از موهای زیبا و مهم‌تر از آن سالم برای تمام افراد حائز اهمیت است اما در عمل همواره در تحقق این هدف موفق نیستیم و اغلب مشکلاتی با موی خود داریم.

ریزش مو مشکلی شایع در جهان است. اگر به سرعت وزن خود را کاهش دهید، احتمال تشدید ریزش مو افزایش می‌یابد. اگر تغییرات چشمگیری در رژیم غذایی خود ایجاد کرده و میزان کالری‌های دریافتی روزانه خود را به شدت کاهش دهید، تجربه نازک شدن و ریزش مو دور از انتظار نیست.

این شرایط به ویژه در افراد مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی شایع است. در این مورد، کمبود مواد مغذی به واسطه تغییرات چشمگیر و سریع کاهش وزن دلیل ریزش مو محسوب می‌شود. اگر مواد مغذی مورد نیاز بدن را به میزان کافی مصرف نکنید، برخی مکانیزم‌های دفاعی بدن وارد عمل خواهند شد و تغذیه اندام‌ها و بخش‌های مهم بدن با این مواد مغذی را در دستور کار قرار می‌دهند. فولیکول‌های مو بین این بخش‌ها قرار ندارند و از این رو مواد مغذی ضروری مورد نیاز برای حفظ سلامت مو را دریافت نمی‌کنند.

بیشتر افراد به طور کلی پس از گذشت شش تا نه ماه از کاهش وزن، رشد عادی موی خود را تجربه می‌کنند. فولیکول‌های مو به بیش از شش ماه زمان نیاز دارند تا از فاز خاموشی وارد فاز رشد فعال شوند. با این وجود، گاهی اوقات ممکن است به مدت زمان بیشتری نیاز باشد و برخی افراد نیز دیگر هیچگاه موهای از دست رفته خود را بازنمی‌یابند.

به گزارش اسپوتنیک، غلات کامل، میوه‌جات و سبزیجات باید جایگاه ثابتی در رژیم غذایی شما داشته باشند. میوه‌جات و سبزیجات سرشار از ویتامین‌های A ، C، و E و روی هستند که عواملی مهم برای رشد مو محسوب می‌شوند؛ در شرایطی که غلات کامل سرشار از آهن هستند که میزان ناکافی آن به کم‌خونی (آنمی) منجر می شود. کم‌خونی نیز یکی از دلایل اصلی ریزش مو است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

رشد حدود ۳۰ درصدی صدور مجوز تولید دارو در سال ۱۴۰۲

به گزارش کسب و کار نیوز ، دکتر حسین شمالی با بیان این مطلب اظهار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.