به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، منوچهر پارسافر گفت: باغداران گیلانی، امسال ۳۲۵ تن گل گاوزبان به ارزش ۳۹۰ میلیارد ریال تولید کردند.
وی افزود: برداشت این محصول به دلیل شرایط مساعد جوی زمان کشت امسال ۱۰ درصد بیشتر از سال گذشته است.
پارسافر با بیان اینکه رودسر، املش، آستارا، سیاهکل، رودبار، تالش و رضوانشهر از مهمترین مناطق کشت گل گاوزبان گیلان هستند ،ادامه داد: بیشتر اراضی سطح زیر کشت گل گاوزبان در فضای آزاد است.
وی تصریح کرد: اغلب گل گاوزبانهای برداشت شده، در بازارهای محلی استان فروخته میشود، مردم استانهای همجوار نیز از خرید این محصول استقبال خوبی دارند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: فراوری گیاه گلگاوزبان میتواند ارزش افزوده تولید این محصول را به گلگاوزبان کاران برگرداند.
وی به تشکیل تعاونی گلگاوزبان کاران در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: باید اقدامات گستردهای انجام شود تا شاهد صادرات گل گاوز بان گیلان به کشور های همسایه باشیم.
پارسافر، اضافه کرد:گیلان با ۷۲۳ هکتار زمین زیر کشت رتبه نخست تولید گل گاوزبان را در ایران دارد.
به گزارش کسب و کار نیوز، از گل گاوزبان برای تهیه شربت، دم نوش و عرقیجات استفاده میشود.
انتهای پیام