صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / دیدار جان بولتون با حامیان محافظه‌کار بریگزیت

دیدار جان بولتون با حامیان محافظه‌کار بریگزیت

رسانه‌های محلی اعلام کردند، مشاور امنیت ملی آمریکا هفته گذشته با اعضای گروه تحقیقات اروپایی متشکل از قانون‌گذاران محافظه‌کار لندن دیدار کرده است.

جان بولتون

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روزنامه ساندی تلگراف گزارش کرده است که این دیدار بیش از یک ساعت به طول انجامیده است. جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در این نشست اشاره کرد که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا حمایت کرده و امیدوار است که دو سال پس از خروج این کشور از اتحادیه اروپا، قرارداد تجاری دوجانبه‌ای میان آمریکا و انگلیس به امضا برسد.

بولتون در سفر خود به انگلیس با مارک سدویل، همتای انگلیسی خود نیز دیدار کرد اما جزییات این دیدار نامشخص است.

انگلیس در ۲۳ ژوئن ۲۰۱۶ طی یک همه‌پرسی به خروج از اتحادیه اروپا رای مثبت داد و ترزا می،‌ نخست وزیر انگلیس با استفاده از ماده ۵۰ پیمان لیسبون فرایند خروج این کشور از اتحادیه اروپا را آغاز کرد.

مذاکرات بریگزیت میان لندن و اتحادیه اروپا، سال گذشته آغاز شد و قرار است که تا پایان سال ۲۰۱۹ به پایان برسد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

شوک بیمه در خلیج فارس/نبض تورم جهان در دست ایران

به گزارش کسب و کار نیوز ، در حالی که بازارهای جهانی با دلهره تحولات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.