صمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه در استان ۲۴ منطقه آموزشی وجود دارد و ۵۶۶ هزار دانش آموز در مدارس دولتی و غیر دولتی بدون احتساب بزرگسالان درس می خوانند، افزود: در استان ۲۳ هزار و ۷۳۶ کلاس درس دولتی و غیردولتی وجود دارد که از این تعداد ۲۱ هزار و ۴۱ کلاس درس دولتی است.
وی ادامه داد: ۶۹۹۴ کلاس درس در استان دو نوبته هستند و درواقع ۲۲ درصد مدارس استان دونوبته هستند.
صمدی با بیان اینکه در آذربایجان غربی ۴۹۵۱ آموزشگاه وجود دارد که از این تعداد ۴۴۹۳ آموزشگاه دولتی و مابقی غیردولتی هستند اظهار کرد: در بیش از ۲۳ هزار کلاس درس، ۲۲ هزار و ۴۳۹ معلم تدریس میکنند.
سرپرست معاونت پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: ۳۰ هزار و ۵۷۵ نوآموز، بیش از ۳۴۰ هزار در مقطع ابتدایی، ۱۸ هزار و ۹۳۵ بزرگسال و ۲۳۰۸ دانش آموز استثنایی در استان طی سال تحصیلی ۹۶_۹۷ تحصیل کردند.
وی با بیان اینکه تراکم دانش آموزی در استان ۲۵٫۲۴ است افزود: سرانه فضای آموزشی در استان امسال ۳٫۲۴ مترمربع به ازای هر دانش آموز بوده که این میزان سال گذشته ۳٫۵۳ مترمربع بوده، درحالی که میانگین کشوری ۴٫۵۴ مترمربع است و آذربایجان غربی در رتبه ۲۹ این شاخص قراردارد.
سرپرست معاونت پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی افزود: در استان 118 مدرسه خشت و گلی ،۳۷۰ کلاس کانکسی و ۱۲۰ مدرسه استیجاری وجود دارد.
صمدی با بیان اینکه ضریب بهره برداری از هرکلاس در استان ۴٫۱۵ است در حالیکه میانگین کشوری این شاخص ۰٫۹۶ است تصریح کرد: در برخی استانهای کشور بدلیل وجود کلاسهای مازاد نیاز، کلاسهای خالی دارند درحالی که ضریب بهره برداری از کلاسهای درس ر آذربابجان غربی بالاتر از میانگین کشوری است و وجود رتبه ۲۷ در ان شاخص سبب ایجاد مدارسی با دوشیفت در استان شده است.
وی ادامه داد: در تمامی مناطق ۲۴ گانه آموزشی استان با افزایش جمعیت دانش آموزی مواجهیم و با روند رو به رشد تعداد دانش آموزان در استان با وجود کمبود کلاس درس با مشکلات متعددی روبره رو هستیم.
انتهای پیام