به گزارش کسب و کار نیوز، سید علیرضا مروجی در نشست خود با خبرنگاران، اظهار کرد: کاهش سن مصرف مواد، افزایش شیوع مصرف مواد مخدر در نوجوانان و جوانان و افزایش ورود زنان، افراد شاغل و تحصیل کرده به چرخه اعتیاد مهمترین معضلات در عرصه مبارزه با اعتیاد است.
وی افزود: بنا بر تحقیقات، اعتیاد علاوه بر این که یکی از معضلات روانی و اجتماعی محسوب می شود با سایر آسیب ها از جمله همسر آزاری به میزان ۶۵ درصد، طلاق به نسبت۵۵ درصد، کودک آزاری به میزان ۳۰ درصد و با خشونت نیز ۲۳ درصد ارتباط مستقیم و غیرمستقیم دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: برقراری رابطه امن و سالم والدین با کودکان، نظارت و ایجاد مقررات مناسب برای فرزندان، انتقال مناسب ارزشهای اخلاقی و اجتماعی، حضور در بخش های مختلف زندگی فرزندان و حمایت از جنبههای مختلف عاطفی، فکری، اجتماعی و اقتصادی، از جمله راههای پیشگیری از اعتیاد در خانواده است.
وی گفت: در تیم سلامت طرح تحول نظام سلامت، برنامه هایی همچون غربالگری اولیه اعتیاد در گروه سنی ۱۶-۶۰ سال، انجام مصاحبه انگیزشی و مداخلات شناختی – رفتاری در سوء مصرف مواد، برگزاری کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی، مهارتهای فرزندپروری، نوجوان سالم و … در حال اجرا است.
به گزارش کسب و کار نیوز، هفته ملی مبارزه با مواد مخدر از دوم تا هشتم تیرماه برگزار می شود و شعار “گوش کن، گوش کردن به کودکان و نوجوانان، گام نخست در کمک به رشد سالم و ایمن آنهاست” به عنوان شعار امسال انتخاب شده است.
انتهای پیام