محمد میری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به کمبود منابع آب و افت سطح سفرههای آب زیرزمینی در اثر کاهش ۷۰ درصدی بارش باران در سال زراعی جاری اظهار کرد: با اجرای کشت محصولات کم آب طلب و روشهای آبیاری نوین دست کم ۲۵ درصد در مصرف آب صرفه جویی میشود.
وی با تأکید بر مهمترین مزایای این روش کشت افزود: صرفهجویی در مصرف آب، بهرهوری بهینه از منابع آب و خاک، درآمد بیشتر، تولید محصول خارج از فصل و اشتغالزایی از مهمترین مزایای این روش کشت است.
میری عنوان کرد: در راستای جلوگیری از هدر رفت آب در بخش کشاورزی و نیز صرفه جویی در مصرف آب اقداماتی از قبیل آبیاری تحت فشار و لوله کشی از منبع تا مزرعه انجام شده است.
رئیس اداره جهادکشاورزی با اشاره به محصولات کم آبطلب افزود: پسته، گل محمدی، زعفران، چغندر قند پاییزه، انواع محصولات نشایی و کلزا از مهمترین محصولات کم آب طلب که در این شهرستان کشت شده است.
وی اضافه کرد: تایباد از ۳۱۴ حلقه چاه کشاورزی برخوردار است و همچنین ۴۳ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی دارد.
میری با اشاره به انواع محصولات کشاورزی در شهرستان اظهار کرد: ۶۰۰۰ بهرهبردار بخش کشاورزی تایباد سالانه ۲۵ نوع محصول زراعی و ۲۰ نوع محصول باغی تولید میکنند.
رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان تایباد بیان کرد: در حوزه دامپروری، ترویج پرورش شتر و شترمرغ با توجه به شرایط آبوهوایی منطقه، اقداماتی انجام شده در همین راستا برای اولین بار در این شهرستان پرورش ۱۰۰ نفر شتر و سه هزار قطعه شتر مرغ به انجام رسید.
انتهای پیام