به گزارش کسب و کار نیوز به از ایسنا، مرضیه محبوبی در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: با توجه به اینکه فضای زندگی کنونی یک فضای بسته و عاری از کودک است بنابراین لازم است والدین بیش از پیش برای فرزندان خود وقت بگذارند و با آنها همبازی شوند.
وی خاطرنشان کرد: بازی با کودکان را نباید یک کار حاشیهای در کنار کارهای دیگر تلقی کرد و صرفا به منظور رفع تکلیف دانست، چرا که کودک به بازی با هیجان و نشاط احتیاج دارد و متأسفانه در فضای زندگی کنونی که تکفرزندی باب شده، این امر محقق نمیشود.
این روانشناس تأکید کرد: حتی اگر کودک به مهدکودک میرود و یا همبازیهای دیگری نیز دارد، بازی کردن والدین با این کودکان امری لازم و ضروری است چرا که روحیه ارزشمندی را در او ایجاد میکند.
وی درباره اینکه بازی والدین با کودکان موجب تنزل ابهت آنها نمیشود، گفت: خانواده پایگاه نظامی نیست که بچهها بخواهند از والدین حساب ببرند، کودکان در صورتی از والدین خود حرفشنوی خواهند داشت که نیازهایشان در خانواده برآورده شود.
محبوبی ادامه داد: در صورتیکه والدین برای فرزندان خود وقت بگذارند و ارتباط عاطفی قوی با آنها برقرار کنند، بچهها کمترین لجبازی را خواهند داشت و اگر این ارتباط عاطفی قوی ایجاد نشود کودکان در سن بلوغ بیشترین فاصله را از والدین میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بچهها در زندگی کنونی فضای مناسبی برای بازی ندارند بنابراین آببازی در حمام، رنگبازی و گلبازی در اتاق و همچنین خالهبازی و مامانبازی بسیار در تربیت فرزندان موثر خواهد بود و در حقیقت در این نوع بازیها علاوه بر ایجاد شور، نشاط و خلاقیت، کودکان تمرین مادر و پدر موفق بودن را انجام میدهند.
این روانشناس کودک در پایان از والدین درخواست کرد حتما در چینش بازیها به توان جسمانی کودکان نیز توجه کنند.
انتهای پیام