صفحه اصلی / فرهنگی / شمسپاره، اثر نویسنده پرفروش‌ترین رمان ترکیه ترجمه شد
شمسپاره، اثر نویسنده پرفروش‌ترین رمان ترکیه ترجمه شد

اثر الیف شافاک نویسنده کتاب «ملت عشق»

شمسپاره، اثر نویسنده پرفروش‌ترین رمان ترکیه ترجمه شد

واکاوی هویت زن و جامعه مردسالار از جمله مباحث کتاب شمسپاره اثر الیف شافاک نویسنده کتاب «ملت عشق» پرفروش‌ترین رمان ترکیه است که به تازگی روانه بازار نشر ایران شد.

واکاوی هویت زن و جامعه مردسالار از جمله مباحث کتاب شمسپاره اثر الیف شافاک نویسنده کتاب «ملت عشق» پرفروش‌ترین رمان ترکیه است که به تازگی روانه بازار نشر ایران شد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، مباحث عنوان شده همراه با کارکردهای سیاسی و اجتماعی جامعه در برقراری توازن میان تفاوت‌های جنسیتی، قومی و مذهبی و نگاه مردم به موضوع ادبیات و در مجموع مسائل اجتماعی، زن، خانواده، ادبیات و سیاست در قالب ۶۵ مقاله در شمسپاره به رشته تحریر درآمده است.
مقاله‌های الیف شافاک نویسنده آرمان‌گرای ترک که نزاع‌های قومی و مذهبی را مورد نکوهش قرار می‌دهد پیشتر در روزنامه «خبر تورک» منتشر شده بود.
شمسپاره لایه‌های پنهانی زندگی یک رمان نویس و عقاید یک زن نویسنده یا نویسنده زن را همچون «تکه‌های خورشید» مقابل چشمان خواننده می‌گستراند.
شمسپاره ترجمه صابر حسینی در ۲۶۱ صفحه توسط انتشارات مروارید به چاپ رسید.
الیف شافاک در سال ۱۹۷۱ میلادی در استراسبورگ فرانسه متولد شد، کودکی‌اش را بواسطه شغل مادری که دیپلمات بود در شهرهای کشورهای مختلف گذراند. از دانشگاه فنی و مهندسی خاورمیانه در شهر آنکارا در رشته روابط بین الملل مدرک کارشناسی گرفت و سپس موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته مطالعات زنان و دکترای علوم سیاسی شد.
اولین رمان الیف «پنهان» در سال ۱۹۹۸ شایسته دریافت جایزه بزرگ مولانا شناخته شد، به دنبال این موفقت کتاب « آینده های شهر» و «محرم» را نوشت که این کتاب توانست جایزه بهترین رمان سال ۲۰۰۰ کانون نویسندگان ترکیه را از آن خود کند.
به دنبال آن، دو کتاب «شپش پالاس» و «برزخ» را منتشر کرد و نیز «ملت عشق» را نوشت که یکی از رمان‎های پرطرفدار این نویسنده است که رکورد پرفروش‌ترین رمان ترکیه را از آن خود کرد.
در رمان «اسکندر» داستان زندگی خانواده ای ترک را که به انگلیس مهاجرت کرده بودند به رشته تحریر درآورد و در سال ۲۰۱۳ رمان «من و استادم» را منتشر کرد.
«دیکتاتوری درون زن‌ها خانه کرده است، دیکتاتوری که در اولین نگاه آشکار نمی‌شود و در بیغوله‌ای پنهان شده است به راحتی بیرون نمی‌آید؛ بی‌رنگ و صدا منتظر می‌ماند، قوام می آید.
کلکسیونر است مثل کسی که تمبر جمع می‌کند، مثل فردی که لای صفحات کتاب، برگ‌های گل خشکیده جمع می‌کند، او هم خاطره جمع می‌کند، کجا، کی چه اتفاقی افتاده…کی و چه کسی به دیگری حرفی زده است…
مثل یک وقایع نویس، همه جزئیات را توی دفتری ضخیم می‌نویسد.کلیدهایش فقط دست خودش است، این دیکتاتور زن، زندگی اش را پنهان می‌کند، پر می‌کند توی کشوها. پس انداز می‌کند، ماه‌های گذشته را قطعه قطعه می‌کند و از آن ها ستاره می‌سازد…»

همچنین مطالعه کنید:

آغاز «کتاب‌بازی» در ماه رمضان برای بچه‌ها

به گزارش کسب و کار نیوز، با شروع ماه مبارک رمضان، «فیلیمومدرسه» محتوای تازه خود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.