صفحه اصلی / استان ها / گیلان / افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان
افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان

افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان

رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: مصرف آب در تولید توت‌فرنگی به روش هیدروپونیکی به صورت چشمگیری کاهش می‌یابد.

توت فرنگی

به گزارش کسب و کار نیوز، مهندس علیرضا شعبان‌نژاد در بازدید از طرح احداث گلخانه تولید محصول توت فرنگی به روش هیدروپونیک گفت: این گلخانه به مساحت ۳هزار مترمربع در زمینی به وسعت ۴ هزار متر مربع در روستای مازی کله شهرستان لاهیجان احداث شده است.

وی افزود: میزان تولید سالانه ۳۵ تن و میزان سرمایه‌گذاری بعمل آمده 8 هزار و ۵۰۰ میلیون ریال است و از تسهیلات بانکی به ارزش ۴۵۰۰ میلیون ریال برخوردار شده است.

شعبان‌نژاد در خصوص مزایای کشت هیدروپونیک خاطرنشان کرد: در این نوع کشت نیازی به شخم و آبیاری نیست و مصرف آب به صورت چشمگیری کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به حمایت از افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان تصریح کرد: هم‌چنین در این روش ضدعفونی کردن محیط رشد بسیار ساده و کم هزینه است چون محلول غذایی به صورت مایع است و به راحتی می‌توان آن را کنترل کرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: هم‌چنین در جایی که خاک مناسب ندارد یا دچار بعضی بیماری‌هاست قابل کشت است، و در مجموع کنترل شرایط محیطی از جمله نور، دما،رطوبت و ترکیب هوا بسیار ساده‌تر است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

فرماندار رشت

ضدعفونی معابر رشت با استفاده از تجهیزات تخصصی ارتش

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, میرشمس مومنی زاده در نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.