صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / ۲۵۰ دانشگاه‌ برتر جوان سال ۲۰۱۸ با قدمت زیر ۵۰ سال
۲۵۰ دانشگاه‌ برتر جوان سال ۲۰۱۸ با قدمت زیر ۵۰ سال

موسسه رتبه‌بندی تایمز منتشر کرد؛

۲۵۰ دانشگاه‌ برتر جوان سال ۲۰۱۸ با قدمت زیر ۵۰ سال

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) از حضور سه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی اصفهان و گیلان در فهرست دانشگاه‌های برتر جوان با قدمت کمتر از 50 سال پایگاه رتبه‌بندی تایمز در سال 2018 خبر داد.

رتبه بندی

به گزارش کسب و کار نیوز؛ دکتر محمدجواد دهقانی اظهار کرد: تایمز در سال ۲۰۱۸ در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان، تعداد دانشگاه‌های مورد بررسی خود را از ۲۰۰ دانشگاه در سال ۲۰۱۷ به ۲۵۰ دانشگاه در سال ۲۰۱۸ افزایش داده است و سهم جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه‌های جوان و برتر دنیا شامل ۳ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه گیلان است که به ترتیب رتبه ۵۵، ۱۵۰-۱۰۱ و ۲۵۰-۲۰۱ را کسب کرده‌اند. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه گیلان اولین حضور خود را در جمع دانشگاه‌های جوان در رتبه‌بندی تایمز تجربه می‌کنند. این هفتمین فهرست دانشگاه‌های برتر جوان است که در دنیا از سال ۲۰۱۲ تاکنون به صورت سالانه توسط پایگاه رتبه‌بندی تایمز انجام شده است.

وی ISC  ادامه داد: دانشگاه نوشیروانی بابل به عنوان برترین دانشگاه کشور در رتبه‌بندی جهانی تایمز و اکنون به عنوان برترین دانشگاه کشور در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان تایمز، توانسته بعد از دو دانشگاه کوچ و سابانچی ترکیه، مقام سوم دانشگاه جوان را در بین کشورهای منطقه و اسلامی از آن خود کند.

در جدول زیر عملکرد سالانه دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان تایمز نمایش داده شده است.

نام دانشگاه سال۲۰۱۸ سال۲۰۱۷ سال۲۰۱۶ سال ۲۰۱۵ سال ۲۰۱۴ سال۲۰۱۳ سال ۲۰۱۲
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ۵۵
دانشگاه صنعتی اصفهان ۱۰۱-۱۵۰ ۱۰۱-۱۵۰ ۱۰۱-۱۵۰ ۶۳ ۹۲
دانشگاه گیلان

۲۰۱-۲۵۰

دانشگاه‌های برتر کشور همچون دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، علم و صنعت، شیراز و دیگر دانشگاه‌هایی که در دیگر رتبه‌بندی‌های تایمز حضور داشته‌اند، دارای قدمتی بیش از ۵۰ سال هستند و از این رو نمی‌توانند در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان حضور یابند.

رتبه‌­بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی است که هر ساله دانشگاه‌های برتر دنیا را بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی در قالب ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی جهت انجام مقایسه‌های جامع و متوازن مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار می‌دهد.

در ارزیابی دانشگاه‌های جوان، جهت انجام بررسی‌های مطلوب‌تر، به شاخص‌های نظرسنجی شهرت دانشگاهی وزن کمتری اختصاص داده شده است.  همچنین در رتبه‌بندی تایمز از سه منبع اطلاعاتی شامل اطلاعات حاصل از نظرسنجی ها، اطلاعات ارائه شده از سوی دانشگاه‌ها و اطلاعات پژوهشی دانشگاه‌ها در پایگاه استنادی اسکوپوس جهت محاسبه شاخص‌ها و نمرات بهره گرفته شده است.

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین‌المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، در سال ۲۰۱۸ دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ با غلبه بر مؤسسه پلی­‌تکنیک فدرال لوزان سوئیس که سه سال متوالی رتبه نخست دانشگاه های تازه تاسیس دنیا را از آن خود داشت، توانست حائز عنوان برترین دانشگاه جوان دنیا شود. مؤسسه پلی­‌تکنیک فدرال لوزان سوئیس رتبه دوم دنیا و دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور رتبه سوم دنیا را در این فهرست از آن خود کرده اند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.