به گزارش کسب و کار نیوز، حامد عبدالهی در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس باید در کشور تولید شود، افزود: سهم استان هرمزگان در این فرآیند تولید حدود ۱۲۰ هزار تن است که ۸۴ هزار تن آن سهم جزیره قشم است.
وی با اشاره به برنامه های در دست انجام برای توسعه صنعت پرورش ماهی در قفس در سال ۹۷، افزود: سازمان منطقه آزاد قشم در تلاش است تا با ایجاد شهرک شیلاتی با ظرفیت تولید ۱۰ هزار تن و اختصاص بیش از ۱۰۰ هکتار زمین به سرمایه گذاران با هدف افزایش ذخایر شیلاتی، به مساله تولید داخلی و کالای ایرانی در کنار اشتغالزایی و تحقق سهم جزیره در تولید ماهی کمک کند.
به گفته مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم، اجرای این طرح شرایط اشتغال مستقیم برای یک هزار و ۷۰۰ نفر را فراهم می کند.
عبدالهی با اشاره به جانمایی ۸۰ هکتار زمین برای توسعه فعالیت های شیلاتی در جزیره قشم، ادامه داد: این میزان زمین به ترتیب در روستای ریگو به مساحت ۱۳ هکتار، روستای مسن ۲۱ هکتار و در روستای سلخ زمینی به وسعت ۴۱ هکتار به عنوان اراضی پشتیبانی در بخش فعالیت های شیلاتی مشخص شده که در سال جاری به سرمایه گذاران واگذار می شود.
وی از برنامه زنجیره کامل پرورش ماهی در قفس به عنوان سیاست اصلی فعالیت های شیلاتی در قشم نام برد و با اشاره به پیش بینی تولید ۳ میلیون قطعه لارو ماهی با سرمایه گذاری یک شرکت فرانسوی-ایرانی در این جزیره، افزود: سال گذشته برای اولین بار در قشم بیش از دو میلیون و ۲۶۰ هزار قطعه بچه ماهی در این منطقه تولید شده است.
مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به کاهش ذخایر آبزیان خلیج فارس، اجرای برنامه توسعه محصولات دریاپایه در این جزیره را از سیاست های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در راستای تقویت بخش شیلاتی برشمرد.
وی افزود: در این راستا مجوز پرورش ماهی در قفس به میزان ۴۰ هزار تن صادر شده است.
به گفته عبدالهی، هم اینک ۱۷ قفس تولید ماهی با ظرفیت نزدیک به یک هزار تن برداشت در آب های جزیره قشم نصب شده و پیش بینی می شود امسال هم 12 قفس جدید به این ظرفیت افزوده شود.
مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: امسال همچنین از دو مزرعه پرورش ماهی در قفس فعال در جزیره برای اولین بار بیش از ۱۴۰ تن ماهی سی باس و هامور برداشت شده است.
انتهای پیام