به گزارش کسب وکار نیوز به نقل از ایسنا جواد تاجکی با اشاره به اینکه معاونت غذا و دارو به عنوان یک سازمان که تعداد بازرسین و آزمایشگاههایمان محدود است و این طور نیست که بتوانیم از تمام عرضه کنندگان بتوانیم نمونه بگیریم و آنها را آنالیز کنیم ،گفت:اطلاعرسانی و آگاهی مردم کمک کننده به این مجموعه هستند و ارگ مردم از آگاهی بیشتری برخورد شوند مسلما در صورت روبهرویی با مواد غذایی که از کیفیت و استاندارد لازم برخوردار نیستند به این سازمان گزارش دهند تا به مشکلات این محصولات در سطح عرضه رسیدگی کنند .
وی با اشاره به اینکه بر میزان سموم موجود در مواد غذایی نظارت دارد، ادامه داد: اگر میزان سموم مواد غذایی بالاتر از میزان مجاز باشد، این مواد از چرخه تولید خارج میشوند و در اینجا نقشی که جهادکشاورزی دارد این است که میزان سموم و نحوه مصرفش را کنترل کند و از سموم استاندارد استفاده شود .
معاون غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی استان زنجان اظهار کرد: به طور کلی میتوان اذعان کرد که نقش جهاد کشاورزی در کنترل سموم است و معاونت غذا و دارو از لحاظ آلایندهها و سموم بررسی و تست میکنیم و خوشبختانه تاکنون موردی که نشان از میزان مصرف بحرانی و حاد سموم باشد نداشتیم .
وی در خصوص مصرف روغن مایع افزود: یک زمانی روغنهای مایع با روغنهای جامد مقایسه میشد و گفته میشد که روغنهای جامد مضر هستند، کماکان که همین توصیه نیز میشود و برنامه وزارت بهداشت این است که کلا روغنهای جامد از سبد غذایی مردم حذف شود ولی توصیهای که در زمینه مصرف روغنهای مایع وجود دارد این است که توصیه میکنیم که روغنهایی که کم ضررتر هستند، مورد مصرف قرار بگیرند و روغنهایی مثل روغن زیتون مصرف شود اما این روغن در مقایسه با روغنهای مایع و جامد بسیار مفیدتر است .
انتهای پیام