به گزارش کسب و کار نیوز، «یدالله جوادپور» با بیان اینکه هم اکنون در استان یزد یک واحد صنعتی و ۱۴۰ واحد خانگی در سطحی معادل ۱۵ هزار متر مربع به تولید قارچ مشغولند،اظهار کرد: روزانه پنج الی هفت تن و سالانه یک هزار و ۷۵۰ تن قارچ در استان تولید میشود .
وی انواع قارچ تولیدی یزد را ۹۵ درصد از نوع دکمهای و پنج درصد از نوع صدفی عنوان کرد و افزود: به ترتیب شهرستانهای یزد، اشکذر، تفت، میبد، مهریز، ابرکوه، بافق و خاتم بیشترین تولید این محصول را به خود اختصاص دادند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در پایان با اشاره به ماجرای مسمومیت تعدادی از هموطنان بر اثر قارچهای وحشی و عدم رغبت مردم به خرید و مصرف قارچ که باعث کاهش قیمت این محصول و متضرر شدن تولید کنندگان شده است،گفت: قارچهای تولیدی در واحدهای استانی کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمیکند .
انتهای پیام