عبدالله جعفری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال گذشته، بالغ بر ۵۷ هزار و ۱۱۳ تن انواع محصولات کشاورزی با ارزش ۳۷ میلیون دلار از استان زنجان صادر شد. ارزش ریالی این میزان صادرات، ۱۴۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است و خوشبختانه حجم صادرات کشاورزی استان در سال ۹۶ نسبت به برنامه هدفگذاریشده رشدی ۱۴۹ درصدی داشته است .
این مسئول ادامه داد: گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، کشمش، سیر، سیب درختی، سیبزمینی و انواع فرآوردههای لبنی عمده محصولات صادراتی استان زنجان طی پارسال بود که به کشورهای عراق، روسیه، هلند، ترکیه، آلمان، تایلند، اتریش، مجارستان، مالزی افغانستان، قطر و کویت مقصد عمده محصولات صادراتی استان به شمار میرود.
وی با تاکید بر اینکه برای ارتقای سطح صادرات محصولات، بیش از هر چیز باید منابع مالی کمبهره و ارزان تأمین شود تا بتوان اقلام صادراتی را با نمونههای مشابه رقابت داد افزود: یافتن بازار هدف و تأمین اعتبار، تنها راه افزایش صادرات محصولات کشاورزی است، در واقع کارشناسان ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی معتقدند که استان زنجان با تأمین دو مولفه مذکور، میتواند ظرفیت صادرات از مبادی استان را تا چند برابر افزایش دهد.
جعفری تصریح کرد: افزایش روابط بازرگانی بینالمللی با هدف توسعه صادرات یکی از اولویتهای سازمان قرار دارد و شاید بتوان آن را یکی از مهمترین عوامل افزایش میزان صادرات در طول امسال عنوان کرد. علاوهبر این، اجرای سایر برنامهها از قبیل ایجاد بانک اطلاعاتی صادرکنندهها، اطلاعرسانی برنامههای تجاری، پیگیری امور ترویجی با مضمون راهکارهای افزایش صادرات در سطح استان و آگاهیبخشی، از مواردی است که به بهبود وضعیت صادرات کمک کرده است.
انتهای پیام