به گزارش کسب و کار نیوز، درباره علت نارضایتی دانشجویان از انتقال مکان دانشکده گفت: انتقال این دانشکده به معنی حذف دانشجویان هنر و معماری از محل اصلی رشته ما، کار و زندگی ما است و ما نمیخواهیم این اتفاق بیفتد. محل کار، تمرین و زندگی ما این جا است (خیابان انقلاب) و اگر قرار باشد دانشجو از اینجا تا سوهانک بیاید، حداقل روزی سه ساعت در راه است.
یکی دیگر از دانشجویان درباره علت این تجمع توضیح داد: تمام دانشکدههای دانشگاه آزاد تهران مرکز قرار است از خیابان انقلاب انتقال داده شوند، اما مسئله اصلی دانشجویان دانشکده هنر و معماری این است که رشته نمایش و یا تئاتر نباید از خیابان انقلاب دور شود، زیرا این خیابان مرکز فرهنگی کشور ما است وتمام تماشاخانهها، پلاتوها و کتابخانهها در این منطقه متمرکز شده است.
یکی دیگر از دانشجویان با بیان اینکه بسیاری از خوابگاههای دانشجویی در این منطقه قرار دارند، اظهار کرد: هزینه زندگی در این منطقه برای دانشجویانی که از شهرستانهای دیگر برای تحصیل به این دانشگاه آمدهاند، بسیار کمتر از سوهانک است، ضمن آنکه دانشجویان هنگام انتخاب دانشگاه، موقعیت جغرافیایی دانشگاه را نیز در انتخاب خود لحاظ کردهاند و انتقال ناگهانی دانشکده برای بسیاری از دانشجویان مشکلاتی ایجاد میکند.
وی افزود: اگر ما در اعتراض به انتقال دانشکده، ترم آینده ثبت نام نکنیم هیچ فایدهای ندارد، زیرا دانشگاه در یک سری از رشتهها بدون آزمون دانشجو میپذیرد و در نتیجه افراد دیگری ثبت نام خواهند کرد. در واقع دانشگاه به نوعی ما را به شکل کارخانه پولسازی میبیند و رفتار آنها در انتقال دانشکده این پیام را منتقل میکند که دانشجویان هیچ اهمیتی برای دانشگاه ندارند. با ما نه مانند یک دانشجو، بلکه مثل مشتری برخورد شده است.
این دانشجو ادامه داد: با انتقال دانشکده هنر و معماری، دانشجویان تئاتر صدمه بزرگی میبیند، زیرا هسته اصلی موضوعات فرهنگی در این منطقه متمرکز است و تمام جشنوارههای فجر، فستیوال فجر و جشنوارههای دانشجویی در این منطقه برگزار میشود و با این انتقال ما از هسته اصلی هنر عملا حذف خواهیم شد.
بنا بر گفته دانشجویان تجمع کننده، مسئولان دانشکده هنر و معماری از جمله رئیس دانشکده تا این لحظه پاسخ روشنی به اعتراضات دانشجویان ندادهاند.
انتهای پیام