صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / ایران خواهان دریافت ۲ میلیارد یورو خط اعتباری از عراق است
ایران خواهان دریافت ۲ میلیارد یورو خط اعتباری از عراق است

رئیس اتاق تعاون

ایران خواهان دریافت ۲ میلیارد یورو خط اعتباری از عراق است

رئیس اتاق تعاون ایران از رایزنی با مسئولان عراقی برای دریافت 2 میلیارد یورو خط اعتباری خبر داد و گفت: در صورت تخصیص این اعتبار، صادرات کالاهای ایرانی به این کشور تسهیل می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، رئیس اتاق تعاون ایران از رایزنی با مسئولان عراقی برای دریافت ۲ میلیارد یورو خط اعتباری خبر داد و گفت: در صورت تخصیص این اعتبار، صادرات کالاهای ایرانی به این کشور تسهیل می شود.
«بهمن عبداللهی» صبح امروز (دوشنبه) در جلسه صبحانه کاری با «غلامرضا انصاری» معاون اقتصادی وزارت خارجه و جمعی از مدیران عامل اتحادیه های سراسری خواهان تسریع در دریافت این خط اعتباری از طرف عراقی شد زیرا به گفته وی در مواردی کالا به عراق صادر شده اما پولی دریافت نشده است.
وی در ادامه به معرفی اتاق تعاون و توانمندی بخش تعاون در کشور پرداخت و گفت: بیش از یکصد هزار تعاونی در ۱۲۰ رشته در کشور فعالیت می کنند و ۱۴ میلیون نفر عضو تعاونی هستند.
وی اعلام کرد: طبق آخرین آمار، سهم تعاون از اقتصاد ملی بالغ بر هفت درصد است که این میزان با سهم پیش بینی شده در برنامه پنجم توسعه فاصله دارد.
رئیس اتاق تعاون هدف نهایی تمام سیاست ها در دنیا را جلب منافع اقتصادی کشورها توصیف کرد و گفت: با این حال سالها موضوع اقتصاد در سیاست خارجه ایران مغفول مانده بود که امیدواریم با فعال شدن معاونت اقتصادی در وزارت امور خارجه این مشکل برطرف شود.
عبداللهی اظهار داشت: بخش تعاون از پتانسیل زیادی برخوردار است و با حمایت وزارت خارجه می تواند در مبادلات اقتصادی نقش موثری داشته باشد و انتظار داریم در دوره احیای معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه به بخش تعاون و فعالان این بخش توجه ویژه ای شود.
در ادامه این جلسه مدیران اتحادیه های تعاونی در حوزه های مختلف درباره مشکلات خود در حوزه سیاستگذاری صحبت کردند.
«مرتضی رخیصی» رئیس اتاق تعاون خوزستان به تجارت با کشور عراق اشاره کرد و گفت: بیشتر مراودات این کشور با کویت، مصر و ترکیه انجام می شود زیرا تجارت با این کشورها برای عراقی ها راحت تر است.
وی از وزارت خارجه خواست که خط اعتباری از کشور عراق دریافت کند تا تجار ایرانی بتوانند با این کشور مبادلات تجاری داشته باشد.
«احمد هاشمی» مدیرعامل اتحادیه های تعاونی حمل و نقل نیز گفت: ۷۰ درصد از جابجایی کالا و ۹۰ درصد از حمل و نقل مسافر دریایی توسط بخش تعاون انجام می شود.
وی افزود: ۵۸۰۰ کیلومتر ساحل بدون استفاده در کشور داریم که می تواند فرصت خوبی برای جذب سرمایه گذاری در صنعت گردشگری و جذب گردشگران خارجی باشد.
هاشمی در این جلسه خواهان رفع موانع بین المللی موجود در حوزه حمل و نقل بود.
«حمید فاضلی» رئیس اتحادیه مرغداران نیز گفت: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد نهاده های دامی کشور وارداتی است اما در نقل و انتقال پول مشکلاتی داریم و خواهان رفع این مشکل هستیم.

همچنین مطالعه کنید:

صادرات تا سقف یک میلیون دلار از رفع تعهد ارزی معاف می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز ، حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی ایران  گفت: مذاکراتی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.