به گزارش کسب و کار نیوز، حجتالاسلام رسول منتجبنیا طی سخنانی در سومین کنگره حزب وحدت و همکاری ملی با بیان اینکه احزاب و تشکلهای قانونی رمز کنترل و هدایت فعالیتهای سیاسی هستند و زمینه شادابی و پویایی فضای سیاسی جامعه را فراهم میکند، گفت: در کشور ما گروههای مختلف سیاسی در قالب حزب و تشکل سیاسی فعالیت دارند ولی متاسفانه بسیاری از مسئولان تحزب را برنمیتابند و جای سوال است که چرا از قدرت گرفتن احزاب در کشور نگران هستند. ما در این دولت انتظارات زیادی برای ارج نهادن به نقش احزاب داریم. پنج سال از طرح قانون احزاب گذشته ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است و باید دولت و مجلس دست به دست هم دهند و قانون احزاب را نهایی کنند.
وی افزود: مسئله مهم دیگر تحزب است. آنچه که در اصلاحات خیلی پررنگ مطرح شده و میشود، مسئله تحزب، دموکراسی و توسعه سیاسی است. همه در دنیا میدانند که توسعه سیاسی بدون دموکراسی و دموکراسی بدون تحزب معنا و مفهوم ندارد. ما نباید در کشورمان با عنوان اصلاحات و به بهانه وحدت اصلاحطلبان، احزاب را به حاشیه برانیم. باید بار مسئولیت فعالیت سیاسی بر دوش احزاب باشد و همه تلاش کنند که در این کشور تحزب جا بیفتد و ریشه بدواند و همه خودشان را موظف بدانند که فعالیت سیاسی خودشان را در قالب احزاب و به صورت قانونمند اجرا کنند. این یک مسئله بسیار بدیهی در دنیاست.
منتجبنیا تاکید کرد: معنا ندارد که کسی در هر سطحی که باشد، بخواهد فعالیت سیاسی کند ولی با تحزب و حزبگرایی مخالف باشد. حتی معنا ندارد کسی بخواهد فعالیت سیاسی و تشکیلاتی کند و خودش در هیچ حزبی نباشد.
قائممقام حزب اعتماد ملی افزود: دولت روحانی رویکرد مناسبی به نفع احزاب نداشته است. ما انتظارمان از دولت این است که تحزب در کشور را جدی بگیرند و انتظارات اصلاحطلبان و مردم را برآورده نمایند.
منتجبنیا اظهار کرد : باید تحزب در کشور پا بگیرد اینکه تحزب در کشور ضعیف شده است و نقش احزاب کمرنگ شده هم از ناحیه دولت و همه از ناحیه برخی از بزگان است.
منتجبنیا گفت: مردم از اصلاحطلبان توقع دارند این دولت بتواند به بخش قابل توجهی از مطالبات مردم و شعارهای انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند. بنابراین با توجه به حمایتهای لازم این جریان فکری ریشهدار از روحانی، این توقع ایجاد میشود که رئیسجمهوری و دولتش بدون اینکه اصلاحطلبان بخواهند به دنبال سهمخواهی باشند، خودش این جریان را به عنوان یک واقعیت انکارناپذیر قبول کند و مورد توجه قرار دهد. معتقدم هم اصلاحطلبان باید مورد توجه بیش از قبل قرار بگیرند هم آرمانهای اصلاحطلبی. همانطور که بارها گفتهام مردم به شخص رای نمیدهند و به اندیشه و شعار و برنامه رای میدهند.
انتهای پیام