صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ میزبان اکوسیستم نوآوری کشورمی‌شود
نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ میزبان اکوسیستم نوآوری کشورمی‌شود

نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ میزبان اکوسیستم نوآوری کشورمی‌شود

نمایشگاه اینوتکس  به همت پارک فناوری پردیس معاونت علمی ۲۰۱۸ از ۱۴ تا ۱۶ تیرماه ۱۳۹۷ در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران برگزار می‌شود. علاقه‌مندان از امروز می‌توانند در این رویداد ثبت‌نام کنند.
به گزارش کسب و کار نیوز  به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2018)، بزرگ‌ترین نمایشگاه تخصصی در حوزه تکنولوژی و نوآوری در ایران از ۱۴ تا ۱۶ تیرماه ۱۳۹۷ در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار می‌شود.
پارک فناوری پردیس معاونت علمی به‌عنوان متولی این رویداد بین‌المللی امسال با همراهی فعالان بخش خصوصی میزبان بیش از ۳۵۰ تیم و شرکت از اجزای مختلف اکوسیستم نوآوری از جمله استارتاپ‌ها، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خواهد بود.
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ در یک نشست خبری برگزارکنندگان این رویداد، علاوه بر رونمایی از پوستر این نمایشگاه توضیحاتی را درباره چگونگی برگزاری آن بیان کردند.«شهر هوشمند» موضوع اصلی اینوتکس ۲۰۱۸
اکبر قنبرپور، دبیر هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری درباره این نمایشگاه که امسال با توجه به فعالیت استارت‌آپ‌ها و دعوت از آنها برای حضور فعال در این رویداد برنامه‌ریزی‌شده است، گفت:  اینوتکس یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی ایران است که بیش از هزار نفر در قالب کسب‌وکار در آن شرکت نموده و روزانه بیش از دو هزار بازدیدکننده دارد.
وی موضوع اصلی این نمایشگاه را «شهر هوشمند» عنوان کرد و افزود: امسال این نمایشگاه با توجه ویژه به بحث مدیریت هوشمند انرژی، حمل‌ونقل هوشمند، اینترنت اشیا، زیرساخت‌های هوشمند، بهداشت و سلامت هوشمند و البته محیط و محل زندگی هوشمند طراحی شده است.
قنبرپور با اشاره به ثبت‌نام اینترنتی برای حضور در این نمایشگاه گفت: علاقه‌مندان به حضور در این نمایشگاه با ثبت‌نام و پرداخت ورودیه می‌توانند از بخش‌های متنوع این نمایشگاه دیدن کنند.
وی هدف از شیوه جدید حضور در نمایشگاه را ایجاد فرصت برای ارتباط مستمر با مخاطبان نمایشگاه دانست و گفت: معتقدیم اجزای اکوسیستم استارتاپی و فعالان بخش تکنولوژی به‌عنوان یک گروه تاثیرگذار در جامعه باید به شکل پیوسته با یکدیگر در ارتباط باشند و این سیستم کمک می‌کند تا گروهی منسجم و پویا از فعالان و علاقه‌مندان این حوزه برای رقم زدن اتفاقات مؤثر در جامعه همواره در کنار هم باشند.
دبیر هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری به برخی رویدادهای نمایشگاه نیز اشاره کرد و ادامه داد: نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ میزبان هیئت‌های تجاری از کشورهای با سطح فناوری پایین‌تر از کشورمان خواهد بود تا زمینه صادرات فناوری به آنها فراهم شود؛ همچنین چهارمین نشست شبکه‌سازی نوآوری نیز با حضور ۲۰ متخصص و صاحب‌نظر ایرانی و خارجی طی روزهای اول و دوم نمایشگاه با موضوع «شهر هوشمند» برگزار خواهد شد.
رویدادهای فناورانه‌ای که اینوتکس را تکمیل می‌کنند
سیدعلی هزاوه، مدیر مرکز شتابدهی نوآوری نیز در این نشست به یکی از برنامه‌های مهم که با هدف ارتباط با دانشگاهیان طراحی شده است اشاره کرد و گفت: رویداد نوآوری نوآورانه، یک چالش ویژه برای نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ بود که از ۶ اردیبهشت‌ماه آغاز شده است و مسابقه‌ای برای دانشگاهیان جهت خلق ایده و پاسخ به این سؤال که یک نمایشگاه نوآوری خود چگونه باید نوآور باشد طراحی شده است.
این عضو اتاق فکر اینوتکس ۲۰۱۸  ادامه داد: ۸۶ نفر در قالب چندین تیم به ایده پردازی پرداخته و ۱۲ ایده برتر برای برگزاری مرحله نهایی مسابقه در حین نمایشگاه انتخاب شده‌اند.
هزاوه نمایشگاه اینوتکس را از این جهت که همه اجزای اکوسیستم نوآوری و فناوری را دربر می‌گیرد، از رویدادهای مشابه متمایز دانست و گفت: استارتاپ ها و شرکت‌های نوپا، شتابدهنده ها، مراکز رشد، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران جسورانه، فرشتگان کسب‌وکار، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی، منتورها، مخترعین، ارائه‌کنندگان زیرساخت‌های کسب‌وکار در بخش حاکمیتی، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری و ارائه‌کنندگان خدمات تجاری اجزای مختلفی هستند که در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.
وی به مسابقه استارتاپی تحت عنوان INOYTEX Pitch اشاره کرد و افزود: این مسابقه از هفته پایانی خرداد در ۴ شهر آغاز شده و مراحل نیمه‌نهایی و فینال آن در نمایشگاه برگزار خواهد شد و به ۳ استارتاپ برتر، هدایایی تعلق خواهد گرفت؛ ضمن اینکه این مسابقه بستر مناسبی  برای فرشتگان و سرمایه‌گذاران، برای یافتن فرصت‌های مناسب سرمایه‌گذاری خواهد بود.
مدیر مرکز شتابدهی نوآوری ابراز امیدواری کرد: با کمک این رویداد مردم نیز با دستاوردهای تکنولوژی در سال‌های اخیر که در ایران در حال رشد و توسعه است، آشنا شوند و همه نهادهای جامعه نیز با تحولاتی که در آینده پیش روی ایران قرار دارد و می‌تواند سبک زندگی،  کسب‌وکار و به طور کلی اقتصاد ایران را تغییر دهد، آگاه و همسو شوند.
برگزاری مهم‌ترین رویداد استارتاپی به‌طور فوق‌العاده
رضا غیابی، عضو اتاق فکر رویداد اینوتکس نیز در این نشست به حضور همه فعالان بخش استارت آپی ایران در کنار هم و ایجاد هم‌افزایی برای خلق فرصت‌های مشترک اشاره کرد: در نمایشگاه امسال بخش مجزایی برای ارائه‌کنندگان زیرساخت از جمله اپراتورها، مرکز مالکیت معنوی، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، فرابورس ایران، پلیس فتا و همه نهادهایی قانون‌گذار و فرادستی برای ارتباط با استارت‌آپ‌ها در نظر گرفته شده و سعی داریم از این فرصت برای رشد و شکوفایی این کسب‌وکارها استفاده کنیم.
غیابی در ادامه از برنامه ویژه‌ای با عنوان «استیج» در حاشیه این نمایشگاه خبر داد که مهم‌ترین رویدادهای استارت‌آپی ایران به‌طور فوق‌العاده در آن اجرا می‌شود. برنامه تدکس سالن، رویداد بانی، صبح خلاق تهران از جمله رویدادهایی هستند که در نمایشگاه اینوتکس امسال برگزار خواهند شد و در کنار آنها سخنرانی‌ها و پنل‌های جذاب و مفیدی خواهیم داشت.
نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری طی ۶ دوره میزبان بیش از ۷۵۰ شرکت فناور از ۲۵ کشور جهان بوده و انعقاد بیش از ۱۳۰ سند همکاری در ادوار گذشته آن، بخشی از دستاوردهای این رویداد بوده است.
ثبت‌نام غرفه داران در این نمایشگاه از تاریخ ۲۳ اردیبهشت آغاز شده و تا ۵ خردادماه ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت رسمی رویداد به نشانیwww.inotex.com مراجعه کنند.
هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2018)، بزرگ‌ترین نمایشگاه تخصصی در حوزه تکنولوژی و نوآوری در ایران، به همت پارک فناوری پردیس معاونت علمی از ۱۴ تا ۱۶ تیرماه ۱۳۹۷ در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار می‌شود.

همچنین مطالعه کنید:

واگذاری زمین‌های «تات» به شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدمحور

به گزارش کسب و کار نیوز، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی از بیست‌وپنجمین نمایشگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.