مجید یوسفی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اهداف تاسیس مرکز رشد در نوشهر اظهار کرد: با توجه به رویکردی که در توجه به اقتصاد دانش بنیان و حرکت به سمت فناوری و اشتغالزایی در کشور وجود دارد، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر نیز از سال ۹۴ پیگیر این موضوع شد تا مرکز رشدی در دانشگاه ایجاد شود.
وی افزود: در ابتدا رویکرد این بود این مرکز در دانشگاه بنا نهاده شود، اما به دلیل اینکه این موضوع باعث میشد خروجی مرکز تنها برای دانشگاه کاربرد داشته باشد، تصمیم گیری بر خروج مرکز رشد از دانشگاه علوم دریایی جهت گرفت.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور نوشهر تصریح کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری هر سه سال در این دانشگاه حضور مییابند و تاکید ایشان بر این بوده که تعامل خوبی بین مراکز نظامی با استان و شهرستانی که در آن قرار دارند وجود داشته باشد به همین دلیل دانشگاه بر این تاکید داشت که فعالیتی بر این مبنا در داخل شهرستان و حتی غرب استان انجام شود.
نماینده پارک علم و فناوری مازندران در غرب استان تصریح کرد: بنابراین دانشگاه علوم دریایی نوشهر از سال ۹۴ با همکاری پارک علم و فناوری این موضوع را پیگیری کرد و با چندین جلسه دفاع در وزارت علوم در نهایت موافقت اصولی ایجاد مرکز رشد از وزارت علوم دریافت شد.
یوسفی با بیان این که اسفند ۹۴ موافقت های لازم جهت ایجاد مرکز انجام شد افزود: مرکز رشد از کسانی که ایدهای فناورانه داشته و میتواند تبدیل به محصول شده و بازار خوبی را به خود اختصاص دهد حمایت میکند.
وی با اشاره به اینکه این مرکز از طرح تحقیقاتی نظری حمایت نمیکند افزود: این مرکز از کسانی که فکرهای خام دارند تا کمی پخته شده و ریسک آن پایین بیاید حمایت میکند.
نماینده پارک علم و فناوری مازندران در غرب استان خاطرنشان کرد: این حمایتها به این دلیل است که وقتی این ایده شکست میخورد همه آن را شخص نپردازد و انگیزه این که به سراغ کار بعدی برود داشته باشد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور نوشهر نخستین حمایت مرکز را پرداخت تسهیلات عنوان کرد و گفت: این تسهیلات از طریق پارک علم و فناوری مازندران در اختیار آنها قرار میگیرد.
یوسفی با بیان اینکه پیگیری دریافت تسهیلات با مرکز رشد است تاکید کرد: در جلسه نخست شخصی که دارای ایده بوده از طرح خود دفاع می کند، در این جلسه از کسانی که در این حوزه تجربه دارند دعوت شده تا به فرد خالق ایده مشاوره دهند.
انتهای پیام