به گزارش کسب و کار نیوز، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در آخرین روز درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با ابراز خرسندی از تصمیم مسئولان برای ساماندهی فضای مجازی عنوان کرد: خوشبختانه و به لطف الهی فضای مجازی خارجی طبق موازین قانونی مسدود شد و این افتخاری برای اقدام کنندگان آن بود.
وی افزود: باید فضای مجازی داخلی سالمی به وجود آید تا جای خالی آن را پر کند، البته این کار یک شبه حاصل نمیشود، اما عزم جدی میطلبد، ممکن است افرادی بخواهند تصمیم گرفته شده را دور بزنند اما کار باید به گونهای انجام شود که نتوان آن را دور زد.
این مرجع تقلید با بیان این که میتوان دسترسی به فضاهای خارجی را سخت و در عین حال دسترسی به شبکههای ایرانی را آسان و ارزان کرد، اظهار کرد: متأسفانه هنوز برخی از مسئولان، وفادار به شبکههای خارجی هستند.
وی ادامه داد: همچنین برخی مسئولان مانند بعضی از وزرا شعار میدهند که نمیتوانیم از علم روز دور بمانیم و رابطه با دنیا را قطع کنیم که اینها شعارهای توخالی است؛ شما که میدانید صاحب این شبکه تحت نفوذ صهیونیستها است و هیچ گونه مسئولیتی را نمیپذیرد.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که آیا رفتن به فضای صهیونیستها که در آن سوء استفاده میشود، ذلت نیست؟ گفت: یکی از شجاعتهای انسان این است که وقتی راه خطا را رفت با صراحت بپذیرد و برگردد، اصرار بر این که ما مسدود نکردیم و راضی به آن نبودیم، در شأن مسئولان نیست.
وی عنوان کرد: یکی از نمایندگان گفته بود که باید دلایل مسدود شدن را اعلام میکردند، آیا نمیدانند که در این فضا چه میگذشت؟ آیا نمیدانند این فضا توهین به مقدسات و فحشا را به خانوادهها وارد کرد؟ آیا ندیدند که در آشوبها چگونه عمل کردند؟ دلایل کار واضح است، همه مسئولان باید دست به دست هم دهند و شجاعت داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: باید رسانههای سالم خود را پر بار و غنی کنیم و دسترسیها آسان و ارزان باشد تا مردم جذب شوند، مسئولان باید دست به دست هم دهند تا مشکلات را حل کنند؛ وقتی مردم و اکثریث مسؤولان تصمیمی گرفتند مخالفت برخی افراد درست نیست.
آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تبلیغ در روایات، حضور پرشور مبلغان در ایام تبلیغی در بین مردم را ضروری دانسته و گفت: ماه رمضان دو امتیاز دارد یکی این که مردم برای پذیرش آمادگی بیشتری دارند چون انسان با روزه روحانیت و نورانیت پیدا میکند و امتیاز دیگر این است که در ماه رمضان مجالس بسیاری برگزار میشود و میتوان از فرصت این اجتماع استفاده کرد، باید از این زمینهها به خوبی استفاده کرد به ویژه در زمانی که عوامل فساد زیاد است، در شرایطی که منکرات افزایش پیدا کرده، وظیفه سنگین تر است.
وی اظهار کرد: کسانی که میتوانند در ماه مبارک رمضان تبلیغ کنند باید این کار را انجام دهند و بدانند که بزرگترین عبادت است، برای موفقیت در تبلیغ نباید بدون مطالعه کار کرد، عیب نیست که عصاره مطالعه مقابل چشمان انسان باشد تا کار حساب شده انجام شود.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: مبلغان باید نیازهای مردم را در تبلیغ خود در نظر بگیرند، باید با زبان محبت با مردم برخورد کرد و به مردم احترام گذاشت؛ هدایت کردن حتی یک نفر بسیار مهم است و مبلغان و طلاب باید در این مسیر اهتمام داشته باشند.
انتهای پیام