صفحه اصلی / ورزشی / سایر رشته های ورزشی / شکری: پیرشدم، تا مدال قهرمانی آسیا را بگیرم
شکری: پیرشدم، تا مدال قهرمانی آسیا را بگیرم

پس از کسب مدال نقره دوچرخه‌سواری کوهستان آسیا

شکری: پیرشدم، تا مدال قهرمانی آسیا را بگیرم

نایب قهرمان دوچرخه سواری کوهستان آسیا گفت: بعد از 14 سال دوچرخه سواری حرفه ای این مدال را گرفتم که خودش یک عمر است و ثابت کردیم گرفتن مدال بازی‌های آسیایی هم انجام شدنی است.

فراز شکری

فراز شکری در گفت و گو با ایسنا درباره کسب مدال نقره مسابقات دوچرخه سواری کوهستان قهرمانی آسیا که اولین مدال انفرادی ایران در کوهستان آسیا محسوب می شود، بیان کرد: چون در بخش زیر ۲۳ سال بانوان و مردان ضعیف بودیم از این رو در ماده تیم ریلی ششم شدیم و نتوانستیم مدال برنز سال قبل را تکرار کنیم. اما در کراس کانتری بانوان پرتوآذر توانست مدال با ارزش برنز را بگیرد. من نیز در رقابت با ورزشکار ژاپنی که قهرمان هشت دوره آسیا بود مدال نقره گرفتم. البته من با این ورزشکار ژاپنی برای کسب مقام اول خیلی گلاویز بودم  اما در دور آخر زمین خوردم و در نهایت به همان مقام دومی اکتفا کردم.

شکری در پاسخ به این پرسش که چقدر سختی پشت این مدال نقره آسیا قرار دارد، تصریح کرد: در رشته های مانند کوهستان که خیلی شناخته شده نیست باید حتما استعداد هایی بیایند و مدال‌هایی کسب شود تا راه‌ها باز شود. من بعد از ۱۴ سال دوچرخه‌سواری حرفه‌ای این مدال را گرفتم  که خودش یک عمر است. از طرفی چون رشته کوهستان مدال نداشت سرمایه گذاری کلانی بر روی آن انجام نمی شد و اول باید مدال می گرفتیم تا فدراسیون هم برایش از وزارت ورزش بودجه می‌گرفت.  از این رو کسانی که ابتدا کار را شروع کردند بیشتر از نفرات بعدی انرژی گذاشتند از این رو تا این مدال را بگیرم، پیر شدم.

نایب قهرمان آسیا در پاسخ به این به پرسش که چه عاملی باعث شده رشته کوهستان در این سال‌های اخیر پیشرفت داشته باشد، تاکید کرد: به این دلیل که مخاطب آن زیاد شده است. به جرات می توانم بگویم که از هر ۱۰ نفری که در ایران دوچرخه می خرند، هشت نفرشان دوچرخه کوهستان خریداری می‌کنند. در واقع مخاطب آن  زیاد شده است و در آینده مطمئنا رشته کورسی را می گیرد البته خبر خوشی نیست اما موج آن دارد اتفاق می افتد.

او ادامه داد: اگر دقت کنید می بییند مسابقات جایزه بزرگی که در رشته کوهستان برگزار می شود بیشتر از رشته کورسی است. همچنین حضور سه مربی ژاپنی، هری هنریکس هلندی و پریموش اسلوونیایی نیز تاثیر داشت. پریموش رکابزنان را تکان داد  و باعث شد آن ها متوجه شوند علم روز اروپا چه چیزی است و رکابزنان قوی تر شدند.

شکری در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کند از این به بعد کوهستان برای ادامه روند رو به رشد خود به چه ابزاری نیاز دارد، تاکید کرد: فقط بحث مالی است و اینکه چقدر  می توانیم در مسابقات اروپایی باشیم.

رکابزن کوهستان ایران در مورد اینکه این رشته چقدر شانس کسب مدال بازی های آسیایی را دارد، گفت: به این قضیه نزدیک هستیم و ثابت کردیم انجام شدنی است. ولی اینکه چقدر می‌توانیم در این چهارماه طلایی تدارکات خوبی داشته باشیم ، مهم است. باید در بهترین مسابقات  شرکت کنیم تا  آمادگی ما برای بازی های آسیایی به ۱۰۰درصد تبدیل شود.

او در پایان گفت: من پنج سال اسپانسر داشتم  که بستر را فراهم کرد در کاپ های جهانی و مسابقات بین المللی شرکت کنم. از اسپانسرم تشکر  می‌کنم که پشت من بود و کمک کرد در اکثر مسابقات شرکت کنم و حتی قرار است دو هفته دیگر به کاپ جهانی چک اعزام شوم.

 انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

وزنه برداری

تلاش ما رسیدن به مدال آسیایی وزنه برداری بانوان است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,  اکبر خورشیدی درباره ی عملکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.