به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر علی اکبر پورفتحالله در پیامی به مناسبت روز جهانی تالاسمی با اشاره به اینکه ۴۵ سال پیش، نیازمندان به خون برای درمان خویش محتاج گروه های خون فروش بودند، گفت: در آن شرایط چشم انداز آینده برای مبتلایان به تالاسمی روشن نبود و رویای دستیابی به دهه سوم و چهارم زندگی دست نیافتنی به نظر می رسید.
وی افزود: همت والای دکتر فریدون علا در پایه گذاری انتقال خون ملی، تلاش ارزشمند پرسنل خدوم سازمان و حضور داوطلبانه اهداکنندگان خون باعث شد که رویا رنگ حقیقت به خود گیرد و امروز شاهد حضور افراد تالاسمی در کلیه سطوح فعالیت های اجتماعی باشیم. تصویر تالاسمی در جامعه امروز دیگر ناتوانی نیست بلکه ایستادگی، تلاش و حضور موثر است.
مدیر عامل سازمان انتقال خون در ادامه این پیام تصریح کرد: در این سالها گام های بیشماری برای افزایش کیفیت زندگی عزیزان تالاسمی در سازمان انتقال خون ایران برداشته شده است. حذف خون جایگزین و اهدای خون صد در صد داوطلبانه در سراسر کشور، افزایش اهداء مستمر خون، تهیه خون کم لکوسیت و راهاندازی سیستم پایش در طب انتقال خون با مشارکت مراکز درمانی از جمله اقداماتی است که با هدف تهیه بهترین فرآورده برای مصرف کنندگان خون بویژه عزیزان تالاسمی انجام شده است.
بنابر اعلام وبدا، پورفتح اله خاطر نشان کرد: با عنایت به نتایج بدست آمده از آزمایشگاههای معتبر بینالمللی، با افتخار اعلام میکنیم که سلامت خون ایران فراتر از کشورهای در حال توسعه و همسان با کشورهای درجه اول اروپا است و ایجاد شبکه فعال خونرسانی در کشور دسترسی عزیزان به این ماده حیات بخش زندگی را آسانتر کرده است. در سالی که از سوی انجمن بینالمللی تالاسمی بر مستندسازی تاکید شده است، بر آن خواهیم بود که با ارتقای نظام مراقبت خون «از رگ اهداء کننده تا رگ مصرف کننده» و انتشارمستندات، شرایطی بهینه در درمان تالاسمی بوجود آوریم.
انتهای پیام