به گزارش کسب و کار نیوز، «شهرام آدم نژاد» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با تشریح چشم انداز سرمایه گذاری ۵ سال آینده این شهر، افزود: این منطقه در ۲۴۰ هکتار و در ۴ پهنه آماده می شود که ایجاد پارک لجستیک و تولید در ۸۷ هکتار و بخشهای صنایع خلاق فرهنگی و اقتصادی در هفت هکتار از مهمترین پهنه های ما در منطقه آزاد خواهد بود.
وی تاکید کرد: سومین پهنه، ایجاد مراکز اداری، تجاری و الکترونیکی در ۴۰ هکتار و بخش فناوری های جدید و های تک با ۲۸ هکتار زمین در دستور کار قرار گرفته است.
آدم نژاد تصریح کرد: از ۲۴۰ هکتار، ۱۷۰ هکتار به ۴ پهنه و بقیه به مشاعات اختصاص دارد که ظرف ۱۸ ماه آماده خواهد شد.
وی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی قرار است تا خرداد سال جاری این ۴ پهنه برای سرمایه گذاری آماده شود، گفت: ایجاد مرکز لجستیک در منطقه آزاد، هزینه های تولید و انبارداری را کاهش خواهد داد و این مرکز به عنوان بارانداز شهر تهران نقش مهمی را ایفا می کند.
به گزارش کسب و کار نیوز، براساس ماده ۱۶۶ قانون پنجم توسعه ، به منظور تقویت موقعیت کشور در شبکه حمل و نقل هوایی بینالمللی و افزایش درآمد ناشی از عبور (ترانزیت) و حمل و نقل کالا و مسافر و اشتغال مولد و تبدیلشدن فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره) به قطب اول حمل و نقل بار منطقه و قطب دوم حمل و نقل مسافری منطقه با تأکید بر استقلال سازمانی، مالی و مدیریتی این فرودگاه و ایجاد جریان پایدار منابع مالی ذینفعان، دولت این اقدامات را انجام می دهد:
ـ ایجاد شهر فرودگاهی در محدوده فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) و ایجاد منطقه آزاد تجاری و منطقه ویژه اقتصادی در بخشی از اراضی فرودگاه جهت ارائه خدمات بانکی و بیمهای و سایر خدمات شهر فرودگاهی از قبیل گردشگری، پزشکی، رفاهی و مشابه آن.
ـ محدوده مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی به ترتیب از انتهای ضلعهای جنوبی و غربی بخش هوایی فرودگاه امام خمینی(ره) به مساحت هزار و پانصد هکتار و دو هزار و پانصد هکتار خواهد بود. اداره شهر فرودگاهی موضوع این ماده که شامل مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی نیز خواهدبود، در قالب شرکت دولتی وابسته به شرکت مادرتخصصی فرودگاههای کشور است که اساسنامه آن به پیشنهاد وزارت راه و ترابری و معاونت به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.
ـ ایجاد و تکمیل زیربناها و زیرساخت های لازم با اولویت ساخت فاز دوم فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره).
اقتصام **۱۱۰۸*۱۰۷۰**۶۰۷۵