به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر مجید سرسنگی در نشست خبری که صبح امروز (یکشنبه) در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران با حضور دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و مهدی کاظمیخالدی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد، ضمن تشریح برنامههای اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی به زبان انگلیسی، اظهارکرد: جهاد دانشگاهی چند سالی است مسابقات مناظره دانشجویان را برگزار میکنند که برنامه بسیار خوبی است.
وی مسابقات مناظره دانشجویی به زبان انگلیسی را یکی از برنامههای موفق مشترک بین دانشگاه تهران و جهاد دانشگاهی خواند و گفت: امیدواریم این مسابقات زمینهساز حضور دانشجویان در مسابقات مناظره بینالمللی شود.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران، اضافه کرد: نسل گذشته چندان به گفت و گو عادت ندارند و بیشتر تمایل دارند که در رسانه با یکدیگر حرف بزنند و به نوعی در میان آنها تخریب جای گفت و گو را گرفته است.
سرسنگی تاکید کرد: امیدواریم نسل جوان بتواند به ظرفیتی برسد که حتی اگر در مسالهای با یکدیگر توافق نداشتند، بتوانند با هم گفت و گو کنند.
وی با بیان اینکه مسابقات مناظره تمرین گفت و گو است، اظهارکرد: در این مسابقات، گزارهای تعریف میشود و یک گروه با موضع مخالف و گروه دیگر با موضع موافق درباره آن گزاره بحث و گفت و گو میکنند، اما بحثها را به رسانه نمیکشند و سعی میکنند که با منطق و استدلال طرف مقابل را قانع کنند و اگر هم نتوانند طرف مقابل قانع کنند، یاد میگیرند بتوانند حرف خود را در یک فضای پرتفاهم بزنند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران با بیان اینکه مسابقات مناظره یکی از جالبترین کارهایی است که در سطح کشور در حوزه فعالیتهای دانشجویی انجام گرفته است، گفت: از این بابت از جهاد دانشگاهی که همیشه مبدع کارهای ارزشمند بوده است، تشکر میکنم. همچنین دو سال پیش در اختتامیه یکی از مسابقات ملی مناظره پیشنهاد دادم که ای کاش بتوانیم این مسابقات را در سطح بینالمللی نیز گسترش دهیم، چرا که در سطح دنیا مسابقات مناظره دانشجویی برگزار میشود اما متاسفانه دانشجویان ما حضور ندارند.
سرسنگی ادامه داد: ما تصمیم گرفتیم در کنار مسابقات مناظره دانشجویی مسابقات مناظره به زبان انگلیسی را نیز برگزار کنیم و گروههای دانشجویی را سامان دهیم که بتوانند در خارج از کشور به عنوان نماینده جمهوری اسلام در مسابقات شرکت کنند تا به این وسیله هم فعالیتهای بینالمللی را گسترش دهیم و هم اینکه فرهنگ کشور را در سطح بینالملل معرفی کنیم و دانشجویان را با فضای گفت و گوی بینالمللی آشنا کنیم.
وی یادآور شد: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز از این پیشنهاد استقبال کرد و از دو سال پیش کارهای مقدماتی این مسابقات را انجام دادیم و ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت اختتامیه اولین دوره مسابقات زبان انگلیسی برگزار میشود.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران افزود: امیدواریم سالهای بعد گروههای دانشجویی بیشتری در مسابقات مناظرات دانشجویی به زبان انگلیسی شرکت کنند.
سرسنگی با بیان اینکه ساماندهی گروههای دانشجویی که بتوانند به زبان انگلیسی مناظره کنند، کار سختی است، اظهارکرد: دانشگاههای بزرگ ما علی رغم اینکه داعیه بین المللی شدن دارند هنوز در حوزه زبانهای خارجی و ارائه یکسری از مباحث و دروس به زبانهای بینالمللی مشکلاتی دارند.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم سطح این مناظرات را ارتقاء دهیم تا گروههای بیشتری بتوانند در این مسابقات شرکت کرده و برای کشور افتخارآفرینی کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مزایای برگزاری این مسابقات آن است که علی رغم آنکه در کشور ما همیشه گفته میشود که ما ایرانیها کار گروهی بلد نیستیم، توانستهایم با همکاری جهاد دانشگاهی و دانشگاه تهران در کنار یکدیگر از ظرفیتهای هم استفاده کنیم و برنامه به این خوبی را در سطح دانشگاههای کشور برگزار کنیم.
سرسنگی در پایان عدم همکاری سازمانها و نهادهای فرهنگی کشور با یکدیگر را یکی از مشکلات حوزه فرهنگی عنوان کرد و گفت: امیدواریم که سازمانهای فرهنگی یاد بگیرند که اصل فرهنگ به معنای تفاهم و با هم کار کردن است.
انتهای پیام