به گزارش کسب و کار نیوز گفت: ظرفیت تولید زنجیره فولاد کشور در ابتدای دولت تدبیر و امید نزدیک به ۱۲۰ میلیون تن بود که در سال گذشته به ۱۹۰ میلیون تن رسید.
وی افزود: صادرات محصولات فولادی کشور در سال ۱۳۹۱ یک میلیون تن بود که در سال ۹۶ به هشت و نیم میلیون تن رسید و تراز تجاری این بخش را به مثبت چهار میلیارد دلار رساند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه ریزی ها برای افزایش میزان صادرات محصولات فولادی بیان کرد: بر این اساس میزان صادرات فولاد کشور در سال ۱۳۹۷ باید به ۱۲ میلیون تن برسد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان نیز به ایرنا گفت: صادرات استان اصفهان در بخش صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته رشدی ۴۵ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۵داشت از ۱٫۲ میلیارد دلار به ۱٫۷ میلیارد دلار رسید.
اسرافیل احمدیه افزود: آهن و فولاد در رتبه نخست کالاهای صادراتی قرار دارند و پتروشیمی، فرش ماشینی و صنایع غذایی در رده های بعدی هستند.
وی بیان کرد: صادرات طلا البته در استان اصفهان کاهش چشمگیری نسبت به سال های گذشته داشت که با تشکیل میز طلای کشور در این استان به دنبال راهکارهایی جهت افزایش صادرات هستیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در ادامه به ایجاد ۹ هزار فرصت شغلی با اجرای طرح های اشتغال زا در سال گذشته اشاره کرد و گفت: صدور جواز تاسیس در استان اصفهان ۵۴ درصد نسبت به سال پیش از آن رشد داشت و این استان در زمینه صدور پروانه بهره برداری در کشور رتبه نخست را داراست.
مجتمع فولاد کویر در فاصله ۶ کیلومتری شمال شهرستان آران و بیدگل با ظرفیت ۳۵۰ هزار تُن در سال ۱۳۸۶ به بهره برداری رسید.
آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۳۶۵ هزار نفر در فاصله ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
۷۴۷۲/۸۱۲۳
معاون وزیرصنعت،معدن و تجارت:
تولیدات زنجیره فولاد کشور ۶۰ درصد رشد داشت
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون تولیدات زنجیره فولاد در کشور 60درصد رشد داشته است.