مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بر لزوم اشتغال زایی روستایی با رویکرد تولید محصولات فراوری شده تاکید کرد و این روند را موجب افزایش تولید محصول در روستاها دانست.
امید نوراله زاده در برنامه “بدون خط خوردگی” رادیو گفت وگو در رابطه با اقدامات صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: «با توجه به تصویب و ابلاغ قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایر، ما بعنوان یکی از موسسات عامل این کار را انجام می دهیم.»
وی با اشاره به همکاری با روستاییان نسبت به شناسایی مزیت های روستایی گفت: «روستاییان نیز باید زنجیره تولید را تکمیل کرده که منجر به ایجاد فرصت های اشتغال زایی بیشتری در میان روستاییان و عشایر شود.»
نوراله زاده افزود: «اشتغال زایی و درآمدزایی به میزان طرح ها بستگی دارد و ما تلاش داریم به طرح هایی با ارزش افزوده بیشتر همچون فراوری محصول، بپردازیم. اما کشاورزان عمدتا محصولات را بصورت نوبرانه و خام تحویل محیط های شهری می دهند.»
وی به لزوم اشتغال زایی روستایی با رویکرد تولید محصولات فراوری شده تاکید کرد و گفت: «روستاییان را تشویق می کنیم که چنین واحدهایی را در جوار روستاها ایجاد کنند تا فرصت های کسب و کار بیشتری نیز برای خود ایجاد نمایند.»
نوراله زاده افزود: «هم اینک ۱۰ هزار کارگاه تولید پنیر در ۶ استان ایجاد شده است و همه در روستاها تولید می شود. ضمن اینکه توافق شده است این تولیدات را تنوع ببخشیم و نگاهی صادراتی به آن داشته باشیم.»
وی ادامه داد: «این روند زمان بر است تا در بازار های خارجی ورود کنیم ولی در این حوزه تلاش می کنیم و یکی از نگاه های اصلی به بخش تولید مبنی بر صادرات خواهد بود تا تولیدات ما در خارج از کشور نیز قابل رقابت باشد.»
نوراله زاده در خاتمه مصاحبه با برنامه “بدون خط خوردگی” تصریح کرد: «اینبار فرصت خوبی پی آمده که در محیط های روستایی وارد اشتغال زایی شویم که اگر روستاییان نیز توانمندی های خود را ارتقا دهند، این سیاست به نتیجه می رسد.»