غلامحسین بامری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا- افزود: موز، مرکبات، چیکو، انبه، نارگیل، گواوا، کنار، تمرهندی و خرما از انواع میوهای پرارزش گرمسیری است که سالانه در چابهار تولید میشود.
وی گفت: درمجموع بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان چابهار به کشت میوههای گرمسیری اختصاص دارد و این میوهها به روش نیمه دیم کاری از طریق روان آبهای ساحلی در شهرستان چابهار کشت و تولید میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چابهار تصریح کرد: در بخش کشاورزی شهرستان چابهار سالیانه ۸۰ هزار تن انواع محصولات پرارزش و متنوع باغی، ۵۰۰ هزار تن محصولات زراعی، سبزی و صیفی فصلی و خارج فصل و گیاهان علوفهای و بالغبر چهار هزار و ۹۳۶ تن انواع محصولات دامی باارزش اقتصادی تولید میشود.
بامری خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار هکتار اراضی حاصلخیز مستعد کشاورزی در سواحل مکران و شهرستانهای چابهار و کنارک وجود دارد و این در حالی است تنها ۲۲ هزار هکتار از این اراضی به زیر کشت انواع محصولات گرمسیری، نیمه گرمسیری، سبزی، صیفی و زراعی میرود و بقیه به دلیل بیآبی و خشکسالی هرچند ارزشمند و مستعد اما بلااستفاده هستند .
وی با بیان اینکه چابهار به دلیل همجواری با آبهای آزاد اقیانوس هند دارای آب و هوایی معتدل در تمام فصول سال است، گفت: در سالهای آبی با زیر کشت رفتن ۱۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی باغی و زراعی بیش از ۲۴ هزار نفر در بخش کشاورزی شهرستان چابهار مشغول بکار میشوند.
انتهای پیام