صفحه اصلی / استان ها / سیستان و بلوچستان / تولید بیش از ۲۹ هزار تن میوه‌های گرمسیری در چابهار

تولید بیش از ۲۹ هزار تن میوه‌های گرمسیری در چابهار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چابهار گفت: سالانه بیش از 29 هزار تن میوه‌های گرمسیری در این شهرستان تولید و روانه بازار می‌شود.

میوه

غلامحسین بامری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- افزود: موز، مرکبات، چیکو، انبه، نارگیل، گواوا، کنار، تمرهندی و خرما از انواع میو‌های پرارزش گرمسیری است که سالانه در چابهار تولید می‌شود.

وی گفت: درمجموع بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان چابهار به کشت‌ میوه‌های گرمسیری اختصاص دارد و این میوه‌ها به روش نیمه دیم کاری از طریق روان آب‌های ساحلی در شهرستان چابهار کشت و تولید می‌شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چابهار تصریح کرد: در بخش کشاورزی شهرستان چابهار سالیانه ۸۰ هزار تن انواع محصولات پرارزش و متنوع باغی، ۵۰۰ هزار تن محصولات زراعی، سبزی و صیفی فصلی و خارج فصل و گیاهان علوفه‌ای و بالغ‌بر چهار هزار و ۹۳۶ تن انواع محصولات دامی باارزش اقتصادی تولید می‌شود.

بامری خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار هکتار اراضی حاصلخیز مستعد کشاورزی در سواحل مکران و شهرستان‌های چابهار و کنارک وجود دارد و این ‌در حالی است تنها ۲۲ هزار هکتار از این اراضی به زیر کشت انواع محصولات گرمسیری، نیمه گرمسیری، سبزی، صیفی و زراعی می‌رود و بقیه به دلیل بی‌آبی و خشکسالی هرچند ارزشمند و مستعد اما بلااستفاده هستند .

وی با بیان این‌که چابهار به دلیل هم‌جواری با آب‌های آزاد اقیانوس هند دارای آب و هوایی معتدل در تمام فصول سال است، گفت: در سال‌های آبی با زیر کشت رفتن ۱۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی باغی و زراعی بیش از ۲۴ هزار نفر در بخش کشاورزی شهرستان چابهار مشغول بکار می‌شوند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سی تی اسکن

راه اندازی نخستین سی تی اسکن بیمارستانی ارتش در جنوب شرق

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *