اهواز : لیلا زرگانیان -هفدهمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خوزستان به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری شرکت ملی حفاری ایران در اهواز برگزار شد .
به گزارش کسب و کار نیوز، در این گردهمایی که روز (چهارم اردیبهشت ماه) در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی شرکت برگزار گردید، حاضران در نشست در خصوص کیفیت آموزش ها و نکات قوت و ضعف مراکز علمی کاربردی هم افزایی و تبادل نظر کردند .
در این نشست رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان در خصوص ویژگی ها و تاثیر گذاری فعالیت های مراکز آموزش زیر مجموعه این دانشگاه توضیح داد .
دکتر مسعود خداپناه گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری یکی از موفق ترین مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح استان و کشور محسوب می شود .
وی افزود: این مرکز که در چارچوب همکاری و همیاری میان شرکت ملی حفاری ایران و دانشگاه جامع علمی کاربردی تاسیس شده است به سبب برخورداری از اساتید مجرب، فضای آموزشی مناسب و وجود کارگاه های آموزشی و آزمایشگاه های تخصصی در ردیف مراکز آموزش نخست این دانشگاه به شمار می آید .
شرکت کنندگان در این گردهمایی در ادامه از بخش های مختلف مرکز علمی کاربردی حفاری و همچنین دکل آموزشی شرکت ملی حفاری ایران بازدید به عمل آوردند .
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان به اتفاق یکی از کارشناسان این دانشگاه و رئیس مرکز علمی کاربردی حفاری در پایان این گردهمایی با مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ملی حفاری ایران دیدار کرد .
در این ملاقات مهندس سپهری و دکتر خداپناه درباره اقدامات به عمل آمده در راستای تاسیس رشته های مهندسی عملیات حفاری، مهندسی سیال حفاری و کاردانی فنی مکاترونیک بحث و تبادل نظر کردند .
شتاب بخشی در پیگیری موضوع تاسیس رشته های جدید و برگزاری دوره های تک پودمان بین المللی در مرکز آموزشی علمی کاربردی حفاری پیرو قراردادهای جدید همکاری میان شرکت ملی حفاری ایران و شرکت ملی حفاری عراق از مواردی بود که در این دیدار مورد تاکید دو طرف قرار گرفت .
در این جلسه مهندس سپهری بر افزایش کیفیت آموزش ها در مرکز علمی کاربردی حفاری بویژه برای کارکنان شرکت در جهت افزایش سطح دانش علمی همسو با تجارب فنی و تخصصی تاکید کرد .
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری در حاشیه این گردهمایی طی گفت وگویی اظهار کرد: این مرکز در بهمن ماه سال ۹۲ تاسیس و هم اکنون دارای رشته کارشناسی(HSE) و رشته های کاردانی فنی از جمله عملیات، سیال، حفاری، مکانیک و برق دستگاه حفاری و الکترونیک است .
رضا چراغی با اشاره به اینکه این مرکز هم اکنون بالغ بر یک هزار و یکصد دانشجو در مقاطع پیش گفته دارد، افزود: تلاش بر این است که برای بیش از پنج رشته کارشناسی مهندسی مکانیک، الکترونیک، صنایع شیمیایی، عملیات حفاری و سیال حفاری که رشته های مدون مرکز و مصوب قبلی می باشند در مهرماه امسال دانشجو پذیرش شود .
وی گفت: همچنین رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان در دیدار با مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ملی حفاری از پیگیری مستمر برای ایجاد دو رشته کارشناسی ارشد در این مرکز در مهرماه ۹۷ خبر داد .
به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری شرکت ملی حفاری ایران برگزار شد
هفدهمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خوزستان
اهواز : لیلا زرگانیان -هفدهمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خوزستان به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری شرکت ملی حفاری ایران در اهواز برگزار شد .