به گزارش کسب و کار نیوز، در حالی که بسیاری از تاثیرات مدیتیشن ذهن شناخته شده است، اما نتایج مطالعات جدید متخصصان نشان داد که مدیتیشن ذهنی درمانی موثر در اضطراب است و حتی یک جلسه هم برای بیماران مبتلا به اضطراب نتایج بسیار مفیدی دارد.
ذهن آگاهی، یا توجه آگاهی، حضور در لحظه(Mindfulness)، یک فرایند روانشناختی آوردن توجه به تجربیات زمان حال یا به عبارتی پرورش آگاهی و هوشیاری با تکیه بر مراقبت و توجه در زمان حال است.
اضطراب یکی از اختلالات روانپزشکی رایج در ایالات متحده است و سالانه حدود ۱۸ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار میدهد.
اضطراب میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و فشار خون بالا را افزایش دهد و باعث آسیب درازمدت به ارگانهای مختلف بدن شود.
متخصصان دانشگاه میشیگان این مطالعه را انجام دادند تا دریابند چگونه یک ساعت مدیتیشن در افرادی که مضطرب هستند، موثر است.
نتایج بررسیها نشان داد که در اولین ساعت بعد از جلسه مدیتیشن، کاهش چشمگیر اضطراب مشاهده شد و بعد از یک هفته تمرین، اضطراب در افراد مورد بررسی به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
در این مطالعه ۱۴ شرکتکننده با فشارخون طبیعی اما اضطراب اندک تا متوسط مورد بررسی قرار گرفتند و طی آن محققان ضربان قلب وفشارخون را یک ساعت قبل از تمرین مدیتیشن مورد بررسی قرار دادند.
کاهش استرس بر روی اندامهایی نظیر مغز و کلیهها تاثیر دارد و به جلوگیری از شرایطی مانند فشار خون بالا کمک میکند.
یافتههای محققان حاکی از آن است که حتی یک جلسه تمرین هم به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در افراد مضطرب کمک میکند.
انتهای پیام