حسین خادمی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در جامعه امروز اعداد و ارقام در خصوص تولید انواع زباله بسیار تکان دهنده است که رهایی از این مشکل، نیازمند آگاه سازی شهروندان در قالب برنامه های آموزشی و عملیاتی است.
وی افزود: تعالیم دینی و سیره معصومان علیه السلام، نسبت به رعایت پاکیزگی و حفظ محیط زیست سفارش های زیادی داشته است و آگاه سازی دانش آموزان امروز به عنوان شهروندان جامعه آینده نسبت به حفاظت از محیط زیست از اولویت و اهمیت بالایی برخوردار است.
سرپرست اداره محیط زیست کاشان با اشاره به نامگذاری برخی روزها، گفت: نهادینه سازی فرهنگ احساس مسئولیت در افراد از جمله اهداف مهم طرح هایی همچون روز زمین پاک است و حضور گسترده دانش آموزان نشان دهنده اهمیت این گونه فعالیت های مردمی است.
وی تصریح کرد: رفتار ناصحیح مردم در الگوهای زیستی شکننده شده و یکی از این عوامل تولید پسماند است که باید با مدیریت اصولی و برنامه های صحیح در ساماندهی آن کوشید که هدف از اجرای این برنامه تغییر رویه شهروندان در استفاده از اقلام پلاستیکی و تقویت همگرایی اقشار مختلف مردم برای کاهش تولید پسماند است.
خادمی گفت: حضور دانش آموزان در بزرگداشت روز جهانی زمین پاک و جمع آوری نمادین زباله های مناطق ییلاقی قمصر، برزک و قهرود، حامل این پیام است که حفاظت از محیط زیست یک مسئولیت همگانی است و همه شهروندان باید از آلودگی زمین دوری کنند.
وی افزود: آموزش مباحث زیست محیطی توسط کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست کاشان و تقدیر از دانش آموزان شرکت کننده از جمله برنامه های جانبی آیین روز جهانی زمین پاک در کاشان بود.
به گزارش کسب و کار نیوز، روز جهانی زمین پاک هر سال دوم اردیبهشت ماه برابر با ۲۲ آوریل در سراسر جهان برگزار می شود و برنامه های امسال با شعار “نه به کیسههای پلاستیکی” برگزار شد.
انتهای پیام