به گزارش کسب و کار، مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۲۲ هزار تن انبه از باغهای استان برداشت شود که ۸ هزار تن آن به صورت نارس برداشت میشود.
مسعود گرگیج افزود: امسال به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب محصول ۱۰ درصد بیشتر از سال گذشته برداشت میشود.
وی با اشاره به اینکه فصل برداشت انبه تا اوایل مرداد ادامه دارد، تصریح کرد: از انبه نارس بصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده میشود.
گرگیج با بیان اینکه هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت انبه کشور دارد، اضافه کرد: شهرستانهای رودان، میناب و بندرعباس مهمترین مناطق کشت انبه در استان است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: قدمت کاشت درخت انبه در میناب به ۳۰۰ سال پیش میرسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.
وی اظهار کرد: ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
گرگیج با اشاره به اینکه زمان گل دهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است، تصریح کرد: انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ-بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
انتهای پیام