صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / آلودگی هوا ۱٫۳ میلیون تن را در هند می کشد
آلودگی هوا ۱٫۳ میلیون تن را در هند می کشد

هرسال؛

آلودگی هوا ۱٫۳ میلیون تن را در هند می کشد

بر اساس گزارش یک موسسه پایش سلامت انسان در محیط زیست، سالانه یک میلیون و 300هزار تن به دلیل عوارض ناشی از آلودگی شدید هوا در هند جان خود را از دست می دهند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تارنمای روزنامه ‘ایندین اکسپرس' ، بر اساس گزارش موسسه آمریکایی ‘تاثیرات سلامت' گرد وغبار، ترافیک، دود ناشی از سوخت های فسیلی آلاینده و جمعیت زیاد، شماری از شهرهای هند بخصوص دهلی نو پایتخت این کشور را در ردیف آلوده ترین شهرهای جهان قرار داده است.
این موسسه پیش بینی کرده است که در سال ۲۰۱۸ بیش از نیمی از مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در جهان در هند و چین اتفاق می افتد.
به گفته مقامات بهداشتی هند، آلودگی هوا باعث آسیب دائمی به ریه ها و مرگ یک میلیون و ۳۰۰هزار تن در سال در این کشور می شود.
هند کشوری است که به دلیل توسعه صنعتی از سوخت های دیزلی به مقدار فراوان استفاده می کند ، یکی از راهکارهای دولت هند برای مبارزه با آلودگی هوا ، استفاده حداقلی از سوخت دیزلی است.
هند در ماه نوامبر سال گذشته (آبان / آذر) به دلیل آلودگی شدید هوا مجبور شد بیش از ۱۸۰۰ مدرسه را در این شهر به مدت سه روز تعطیل کند.
در این گزارش آمده است: هند و چین دارای بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از ذرات معلق کمتر از ۲٫۵ میکرون در هوا هستند. این دو کشور در مجموع ۵۱ درصد تلفات انسانی ناشی از آلودگی هوا را به خود اختصاص داده اند.
این موسسه افزود: در سال ۲۰۱۶، نزدیک به ۵۶۰ میلیون تن در هند و ۴۱۶ میلیون تن در چین در معرض آلودگی های خانگی قرار داشتند. ۴۳ درصد از مردم هند و ۳۰ درصد از مردم چین از سوخت جامد استفاده می کنند. در هند استفاده از سوخت های جامد ۲۴ درصد از ذرات معلق کمتر از ۲٫۵ میکرون در هوا را تولید می کند.
موسسه تاثیرات سلامتی گزارش کرد، در سال ۲۰۱۶، مجموعا چهار میلیون و یکصد هزار نفر به دلیل بیماری های قلبی و سکته مغزی، سرطان ریه، بیماری های مزمن ریه و عفونت های تنفسی ناشی از آلودگی هوا جان خود را از دست داده اند.
این موسسه اعلام کرد اگرچه تا سال ۲۰۱۰ جمعیت چین رشد زیادی داشته است و مردم زیادی در معرض آلودگی هوا قرار گرفته اند اما از این سال به بعد، رشد سریع اقتصادی این کشور سبب شده است تا مردم کمتری آلودگی شدید هوا را تجربه کنند. این درحالی است که سایر کشور های جنوب آسیا از جمله پاکستان، بنگلادش و هند از سال ۲۰۱۰ تاکنون با رشد شدید آلودگی هوا رو به رو بوده اند و اکنون در میان کشورها با بیشترین سطح پایدار ذرات معلق کمتر از ۲٫۵ میکرون در هوا می باشند.
این موسسه در خصوص هند نیز تصریح کرد که استفاده از سوخت های فسیلی و جامد مهمترین عامل بروز بیماری است. در سال ۲۰۱۵ بیش از ۲۶۷ هزار نفر در هند به دلیل استفاده از سوخت های فسیلی و جامد جان خود را از دست داده اند. این آمار ۲۵ درصد از آمار کل مرگ و میر ناشی از ذرات معلق کمتر از ۲٫۵ میکرون در هوا را در این کشور تشکیل می دهد.
پزشکان می گویند ذرات معلق کمتر از ۲٫۵ میکرون در هوا از طریق جریان خون وارد قلب می شود و باعث بروز بیماری های قلبی ،حمله های قلبی و فشار خون می شود.
آساق**۲۶۷**۱۴۲۴*شبس*۱۶۱۳

همچنین مطالعه کنید:

مورگان استنلی پیش‌بینی کرد/ارزهای دیجیتال جایگزین دلار در تجارت اعضای بریکس می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز، بانک مورگان استنلی گزارشی با عنوان «دلارزدایی دیجیتال؟» منتشر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.