صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / ارزش پوند پس از برگزیت در برابر دلار رکود زد
ارزش پوند پس از برگزیت در برابر دلار رکود زد

برای اولین بار؛

ارزش پوند پس از برگزیت در برابر دلار رکود زد

لندن - ایرنا - ارزش پوند در برابر دلار آمریکا روز سه‌شنبه به بالاترین حد پس از برگزاری همه‌پرسی برگزیت در سال 2016 میلادی رسید.

به گزارش کسب و کار، هر پوند انگلیس در بازار مبادلات ارزی روز سه شنبه ۱٫۴۳ دلار معامله شد که این میزان طی ۲۲ ماه گذشته بی‌سابقه بوده است.
رأی شوک‌آور مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در همه‌پرسی تاریخی ۲۳ ژوئن، باعث سقوط آزاد ارزش پوند و به هم ریختن بازارهای سهام شده بود.
پوند انگلیس یک روز پس از همه‌پرسی برگزیت در بازار مبادلات ارزی، در برابر دلار آمریکا با ۱۰٫۵۲ درصد کاهش، در مقابل ۱٫۳۳۰۵ دلار و همچنین با ۷٫۶۵ درصد کاهش در مقابل یورو، در مقابل ۱٫۲۰۹ یورو معامله شد.
ارزش پوند از ابتدای هفته جاری در برابر دلار و یورو روند افزایشی پیداکرده بود. تحلیلگران بر این باورند که چشم‌انداز افزایش نرخ بهره بین‌بانکی برای سرمایه‌گذاران جذابیت ایجاد کرده است.
در نوامبر سال گذشته نرخ بهره بین‌بانکی برای اولین بار در یک دهه گذشته با ۰٫۲۵ درصد افزایش به ۰٫۵ درصد رسید. تحلیل گران پیش‌بینی می‌کنند که نرخ یادشده در ماه «می » آینده افزایش و این روند طی سه سال گذشته ادامه پیدا خواهد کرد.
هم‌زمان، این افزایش نگرانی‌هایی را در حوزه مسکن ایجاد کرده است. بر اساس گزارش‌های منتشرشده ۸ میلیون و یک‌صد هزار نفر در انگلیس دارای وام مسکن (Mortgage) هستند که از این میزان ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفربر اساس تعرفه متغیر ماهانه اقساط خود را پرداخت می‌کنند. کارشناسان می‌گویند که با افزایش نرخ بهره بین‌بانکی دست‌کم ماهانه ۱۲ پوند (معادل ۲۰ دلار) به اقساط آن‌ها اضافه خواهد شد.
اکثر مردم انگلیس در همه‌پرسی ۲۳ ژوئن گذشته به خروج از اتحادیه اروپا رأی داده و این کشور قرار است در ماه مارس سال آینده به‌طور رسمی از اتحادیه اروپا خارج شود.
دور دوم مذاکرات برگزیت در رابطه با آینده روابط تجاری میان انگلیس و اتحادیه اروپا قرار است به‌زودی آغاز شود؛ این در حالی است که تازه‌ترین گزارش منتشرشده از سوی کنفدراسیون صنایع انگلیس، نشان می‌دهد که اکثر بخش‌های اقتصادی انگلیس به دلیل خروج این کشور از اتحادیه اروپا متضرر خواهند شد.
اروپام ** هـ ن **۳۴۰۴

همچنین مطالعه کنید:

عقب‌نشینی FATF و موافقت با حذف نام ایران از ذیل توصیه شماره ۷

به گزارش کسب و کار نیوز، پیرو ارسال نامه اعتراضی از طرف وزیر امور اقتصادی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.