صفحه اصلی / ترکیب موجود در چغندر به درمان آلزایمر کمک می کند

ترکیب موجود در چغندر به درمان آلزایمر کمک می کند

مطالعه جدید نشان داده است که ترکیب موجود در چغندر که عامل رنگ قرمز آن است می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، این یافته‌ها می‌تواند منجر به تولید داروهای جدیدی برای درمان بیماری آلزایمر شود.
تحقیق نشان می‌دهد ترکیب موجود در عصاره چغندر موسوم به "بتانین" می‌تواند به کاهش روند تجمع پروتئین‌های نامناسب در مغز، فرآیندی که با بیماری آلزایمر مرتبط است، کمک کند.
لی جون مینگ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه فلوریدا جنوبی، در این باره می‌گوید: «داده های ما بیانگر این مطلب است که بتانین می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده در برخی واکنش‌های شیمیایی در مغز که در روند پیشرفت بیماری آلزایمر دخیل هستند، امیدبخش باشند.»
بتا-آمیلوئید یک قطعه چسبنده پروتئین یا پپتید است که در مغز تجمع یافته و موجب اختلال در ارتباط بین سلول‌های مغزی موسوم به نورون‌ها می‌شود.
آسیب بیشتر زمانی روی می‌دهد که بتا-آمیلوئید خودش را به فلزاتی نظیر آهن یا مس می‌چسباند.
این فلزات می‌توانند موجب شوند پپتیدهای بتا-آمیلوئید اشتباه کرده و به یکدیگر بپیوندند و توده‌های را ایجاد کنند که موجب التهاب و اکسایش در نورون‌های مجاور شده و در نهایت آنها را نابود می‌کنند.
بتانین همچنین در تولید رنگ‌های صنعتی هم استفاده می‌شوند چراکه به آسانی به فلزات می‌پیوندد.
تیم تحقیق پتانسیل بتانین را در توقف تأثیرات مس بر بتا-آمیلوئید و در نتیجه پیشگیری از اشتباه این پپتیدها و اکسایش نورون‌ها بررسی کردند.
زمانیکه بتانین به ترکیب بتا-آمیلوئید پیوندیافته با مس اضافه شد، محققان متوجه شدند اکسایش تا ۹۰ درصد کاهش یافت که می‌تواند بیانگر توقف اشتباه کردن پپتیدها باشد.
به گفته محققان، بتانین موجب توقف کامل به اشتباه افتادن نمی‌شود، اما موجب کاهش اکسایش می‌شود؛ اکسایش کمتر به معنای کُندشدن روند تجمع پپتیدهای بتا-آمیلوئید است، فرایندی که علت نهایی آلزایمر است.
 

همچنین مطالعه کنید:

وصول ١١٠ هزار میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی

به گزارش کسب و کار نیوز ، احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در جمع خبرنگاران گفت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.