طبق نتایج یک مطالعه جدید مصرف بیش از دو وعده ماست در هفته ریسک ابتلاء به بیماری قلبی یا سکته را کاهش میدهد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، کارشناسان تغذیه عنوان میکنند ماست که از طریق تخمیر باکتریایی شیر تولید میشود، میتواند منبع مواد مغذی مهمی نظیر پروتئین باشد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، کارشناسان تغذیه عنوان میکنند ماست که از طریق تخمیر باکتریایی شیر تولید میشود، میتواند منبع مواد مغذی مهمی نظیر پروتئین باشد.
فشارخون بالا فاکتور پرخطر اصلی بیماری قلبی-عروقی است. آزمایشات بالینی قبلی تأثیرات مفید مصرف لبنیات را بر سلامت قلبی-عروقی اثبات کردهاند.
«جاستین بوندیا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بوستون، در این باره میگوید: «ما دریافتیم مصرف بلندمدت ماست ریسک مشکلات قلبی-عروقی را کاهش میدهد که ناشی از تاثیرات سودمند محصولات لبنی تخمیرشده است.»
وی در ادامه تاکید میکند: «نتایج ما دیدگاه جدیدی را در مورد تاثیر مصرف ماست بر سلامت قلب نشان میدهد.»
این مطالعه شامل بیش از ۵۵ هزار زن (۳۰ تا ۵۵ سال) مبتلا به فشارخون بالا و ۱۸ هزار مرد (۴۰ تا ۷۵ سال) بود.
تحقیقات نشان داد مصرف بیشتر ماست با کاهش ۳۰ درصدی ریسک حمله قلبی در بین زنان و کاهش ۱۹ درصدی این ریسک در مردان مرتبط بود.
به گفته محققان، در هر دو گروه زنان و مردان شرکت کنندگانی که بیش از دو وعده ماست در هفته مصرف کرده بودند حدود ۲۰ درصد کمتر با ریسک بیماری قلبی عروق کرونر یا سکته در طول مدت مطالعه مواجه بودند.