صفحه اصلی / اختصاص ۱۴ میلیارد تومان برای بیمه زنان خانه‌دار

اختصاص ۱۴ میلیارد تومان برای بیمه زنان خانه‌دار

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، قائم مقام مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر از تسهیلات جدید صندوق بیمه اجتماعی به روستائیان و عشایر خبر داد.
صمدالله فیروزی از اختصاص ۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای بیمه زنان سرپرست خانوار یا زنان خانه دار در سال ۹۷ خبر داد و گفت: کلیه زنان ساکن در روستا و زنان عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر فارغ از اینکه سرپرست خانوار باشند یا نباشند می توانند تحت پوش صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر قرار بگیرند.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر سرپرست خانوار به عضویت این صندوق در آمده اند و بیش از ۵۰ هزار نفر تحت عناوین از کارافتادگی، بازنشستگی و فوت مستمری دریافت می کنند.
قائم مقام صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر تاکید کرد: تاکنون ۲۴ هزار زن سرپرست خانوار بیمه شده اند.

همچنین مطالعه کنید:

آیا دولت می‌تواند فاصله «ساخت مسکن» تا «توان خرید خانوار» را پر کند؟/۱۳۰ هزار افتتاح؛ اما همه آنها مسکن حمایتی نیستند

به گزارش کسب و کار نیوز ، بازار مسکن در ایران طی سال‌های اخیر با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.