صفحه اصلی / آتش‌نشانان مصدومِ حادثه نشت کلر از بیمارستان مرخص شدند

آتش‌نشانان مصدومِ حادثه نشت کلر از بیمارستان مرخص شدند

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایلنا، روابط عمومی آتش‌نشانی دزفول در گفتگو از ترخیص دو آتش‌نشان مصدوم حادثه نشست کلر خبر داد.
به گفته این مقام مسئول، این دو آتش‌نشان دو روز پیش (پنج شنبه/ ۲۶ مرداد) از بیمارستان مرخص شدند. یکی از این آتش‌نشان‌ها از صبح امروز به سر کار بازگشته، اما مداوای مشکلِ ریویِ آتش‌نشان دیگر علیرغم ترخیص از بیمارستان همچنان ادامه دارد. این آتش‌نشان قبل از بازگشت به کار بایستی  آزمایش‌های پزشکی مختلفی را انجام دهد.
در جریان حادثه نشت کلر که شنبه شب گذشته در دزفول رخ داد، علاوه بر مصدومیت چند صد نفر، ۹ آتش‌نشان نیز مصدوم و راهی بیمارستان شدند؛ ۷ نفر از این آتش‌نشان‌ها همان روزهای اول از بیمارستان مرخص شدند اما دو آتش‌نشان دیگر به دلیل آسیبِ ریوی تا پنج شنبه شب در بیمارستان نبوی دزفول بستری بودند.

همچنین مطالعه کنید:

«وقتی مشتری قبل از فروشنده، با AI مشورت می‌کند؛ فروشنده چه نقشی دارد؟»

در این دورهمی، این دغدغه مهم بررسی شد که چگونه پیشرفت هوش مصنوعی (AI) رفتار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.