به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، شیرین حسنی رنجبر امروز در نشست تازه های تحقیقات در خصوص چاقی و دیابت اظهار داشت: سمینار دو روزه تازه های چاقی و دیابت در تاریخ ۲۱ و ۲۲ مردادماه توسط پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز همایش های امام خمینی (ره) برگزار می شود.
دبیر علمی سمینار با بیان اینکه این سمینار با همکاری انجمن چاقی اروپا و گروه تغذیه بالینی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر شریعتی برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: چاقی به عنوان یک بیماری مزمن وابسته به چربی شناخته شده است و دیدگاه مزمن بودن آن جایگاه ویژه ای دارد.
وی افزود: چاقی، دیابت، اختلالات متابولیکی، سکته های مغزی، سرطان، بیماریهای کلیوی، چربی خون و… را به دنبال دارد از این رو لازم است این سمینار برای فرهنگ سازی برگزار شود.
وی تاکید کرد: ۵۰۰ -۷۰۰ میلیون چاق روی کره زمین وجود دارد و ۸۰-۹۰ درصد دیابتی ها چاق هستند که این نشان دهنده نقش چاقی در بروز بیماری دیابت است؛ دیابت و چاقی دو بیماری مرتبط با هم هستند که به عنوان عوامل عمده مرگ و میر در دنیا شناخته می شوند.
حسنی رنجبر خاطر نشان کرد: مشکلات تغذیه ای مانند میزان کالری بالا در غذاها، عدم مصرف غلات و حبوبات، مصرف زیاد غذاهای آماده، حذف یک وعده غذایی و مصرف زیاد موادغذایی در یک وعده و کاهش تحرک به دلیل استفاده زیاد از رایانه و تلویزیون از عوامل افزایش چاقی به شمار می رود.
دبیر علمی سمینار تازه های چاقی و دیابت گفت: در حال حاضر نیز داروهای زیادی در بازار برای این منظور وجود دارند که همگی همراه با عوارض شدید برای بیمار هستند.
دبیر علمی سمینار با بیان اینکه این سمینار با همکاری انجمن چاقی اروپا و گروه تغذیه بالینی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر شریعتی برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: چاقی به عنوان یک بیماری مزمن وابسته به چربی شناخته شده است و دیدگاه مزمن بودن آن جایگاه ویژه ای دارد.
وی افزود: چاقی، دیابت، اختلالات متابولیکی، سکته های مغزی، سرطان، بیماریهای کلیوی، چربی خون و… را به دنبال دارد از این رو لازم است این سمینار برای فرهنگ سازی برگزار شود.
وی تاکید کرد: ۵۰۰ -۷۰۰ میلیون چاق روی کره زمین وجود دارد و ۸۰-۹۰ درصد دیابتی ها چاق هستند که این نشان دهنده نقش چاقی در بروز بیماری دیابت است؛ دیابت و چاقی دو بیماری مرتبط با هم هستند که به عنوان عوامل عمده مرگ و میر در دنیا شناخته می شوند.
حسنی رنجبر خاطر نشان کرد: مشکلات تغذیه ای مانند میزان کالری بالا در غذاها، عدم مصرف غلات و حبوبات، مصرف زیاد غذاهای آماده، حذف یک وعده غذایی و مصرف زیاد موادغذایی در یک وعده و کاهش تحرک به دلیل استفاده زیاد از رایانه و تلویزیون از عوامل افزایش چاقی به شمار می رود.
دبیر علمی سمینار تازه های چاقی و دیابت گفت: در حال حاضر نیز داروهای زیادی در بازار برای این منظور وجود دارند که همگی همراه با عوارض شدید برای بیمار هستند.