صفحه اصلی / ادامه توافق اوپک با وجود تنش در برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس

ادامه توافق اوپک با وجود تنش در برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس

در برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس، احتمال اختلال در بازار جهانی «ال ان جی» در پی تنش میان قطر و کشورهای عربی، واگذاری امتیاز توسعه میدان گازی «فرزاد ب» به روسیه بوده است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا, «الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه اعلام کرد که قصد دارد اواخر ماه ژوئن با «خالد الفالح» همتای عربستانی خود در قزاقستان دیدار کند.
به گفته نواک، اجرای توافق کاهش تولید میان سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و کشورهای غیرعضو باید باوجود تنش های اخیر میان برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان، بحرین و قطر ادامه یابد.
**احتمال اختلال در بازار جهانی ال ان جی در پی تنش میان قطر و کشورهای عربی
به گزارش پایگاه خبری پلاتس، در پی اقدام هماهنگ عربستان، بحرین، مصر و امارات در قطع روابط دیپلماتیک با قطر، بزرگترین عرضه کننده ال ان جی جهان، فعالان بازار، احتمال بروز اختلال در عرضه این نوع سوخت را بررسی می کنند.
به گفته آنان، هرگونه بروز اختلال در عرضه «ال ان جی» قطر می تواند تاثیر قابل توجهی بر قیمت جهانی این سوخت پاک، جریان عرضه آن و همچنین امنیت انرژی در مصر که بخش عمده ای از «ال ان جی» مورد نیاز خود را از قطر وارد می کند، بگذارد.
**وزیر انرژی روسیه: توافق اوپک باوجود تنش در برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس ادامه می یابد
به گزارش Times of India، ایران توافق‌نامه اولیه ای با شرکت گازپروم روسیه برای توسعه میدان گازی فرزاد ب امضا کرده است و این اقدام، حرکتی تلافی جویانه در برابر تلاش هند برای فشار بر تهران از طریق کاهش خرید نفت از ایران به نظر می‌رسد.
اگرچه این تصمیم منجر به محدود شدن احتمالی روابط ایران و هند خواهد شد و به مشارکت و سرمایه گذاری هند در توسعه بخش نفت و گاز ایران لطمه خواهد زد، با این حال مقامات دولت هند توافق یادشده را کم اهمیت تلقی کردند و همچنان به انعقاد یک قرارداد رسمی با ایران امیدوار هستند.
**وزیر نفت کویت: قطر باوجود تنش‌های دیپلماتیک به توافق کاهش تولید نفت پایبند است
به گزارش رویترز، «عصام المرزوق»، وزیر نفت کویت اعلام کرد که با وجود تنش در میان چند کشور حاشیه خلیج فارس، قطر به توافق کاهش تولید نفت متعهد خواهد ماند و پایبندی خود را به توافق یادشده، در سطح ۹۳ تا ۱۰۲ درصد حفظ می کند.
چند کشور مطرح عربی از جمله عربستان، مصر، امارات و بحرین با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم روابط خود را با این کشور قطع کردند.
**روسنفت اجازه نمی‌دهد آمریکا سهم بازار نفت روسیه را بگیرد
به گزارش «فایننشال تایمز»، شرکت روسنفت اعلام آمادگی کرده است تا در صورت لغو ناگهانی توافق کاهش تولید نفت، تولید خود را افزایش دهد.
«ایگور سچین»، مدیرعامل این شرکت گفت که روسنفت به دقت بر تولید نفت شیل آمریکا و سیر توافق کاهش تولید نفت نظارت می کند و در صورت لغو این توافق به هر دلیل، اجازه نمی دهیم آمریکا سهم بازار نفت روسیه را بگیرد و از خود دفاع می کنیم.
**قزاقستان برخلاف توافق جهانی اوپک تولید نفت را افزایش می دهد
به گزارش اویل پرایس، «قناعت بزومبایف»، وزیر انرژی قزاقستان اعلام کرد که این کشور قصد ندارد با توافق کاهش تولید نفت همراهی کند و درباره تصمیم پیشین قزاقستان برای کاهش ۲۰ هزار بشکه نفت از تولید روزانه خود تجدیدنظر خواهند کرد.
قزاقستان در ماه دسامبر ۲۰۱۶ اعلام کرد که قصد دارد تولید سالانه نفت را پس از سال ۲۰۱۷ میلادی به ۱۳ میلیون تن برساند و این میزان در سال جاری میلادی به هشت میلیون و ۹۰۰ هزار تن خواهد رسید.
**عربستان قیمت نفت خود را برای مشتریان آسیایی و آمریکایی بالا برد
به گزارش بلومبرگ، شرکت دولتی سعودی آرامکوی عربستان قیمت رسمی نفت عرب لایت خود را برای تحویل ماه ژوئیه در بازارهای آسیا، آمریکا و شمال غرب اروپا به میزان ۶۰ سنت افزایش داد.
این در حالی است که پیشتر انتظار می رفت که این شرکت قیمت نفت خود را تنها ۳۰ سنت در بازار آسیا افزایش دهد. به گفته یک منبع آگاه، شرکت آرامکو به علت افزایش تقاضا و رشد سود خود، قیمت نفت را افزایش داده است.
**ریاست شرکت ملی نفت ونزوئلا به وزیر نفت این کشور واگذار شد
به گزارش رویترز، دولت ونزوئلا ریاست شرکت دولتی نفت این کشور، «پی دی وی اس ای» را به «نلسون مارتینز»، وزیر نفت ونزوئلا واگذار کرد.
سمت وزارت نفت در ماه ژانویه ۲۰۱۷ از اولوخیو دلپینو به مارتینز محول شده بود.
**کاهش برآورد اداره اطلاعات انرژی آمریکا از رشد تقاضای جهانی نفت
به گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش ماهانه، پیش بینی خود را از میزان رشد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۱۷ میلادی با روزانه ۲۰ هزار بشکه کاهش، یک میلیون و ۵۴۰ هزار بشکه در روز اعلام کرد.
این اداره برآورد خود را از میزان رشد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۰ هزار بشکه در روز کاهش داد و این رقم را یک میلیون و ۶۲۰ هزار بشکه در روز اعلام کرد.

همچنین مطالعه کنید:

عرضه ۱۵۰۰ محصول دانش‌بنیان در اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش کسب و کار نیوز ، ششمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.