بخش کشاورزی، جایگاه بانک کشاورزی در نظام بانکی را جایگاهی فاخر دانست.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر سید حمید پورمحمدی صبح روز شنبه نهم اردیبهشت ماه سال جاری و در نخستین روز از مرحله دوم همایش سراسری شعب این بانک،ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران و روسای شعب بانک کشاورزی از عملکرد آنان قدردانی کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر سید حمید پورمحمدی صبح روز شنبه نهم اردیبهشت ماه سال جاری و در نخستین روز از مرحله دوم همایش سراسری شعب این بانک،ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران و روسای شعب بانک کشاورزی از عملکرد آنان قدردانی کرد.
وی با اشاره به سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور و موانع پیش رو در تحقق برنامه های این سند از جمله تحریم های ظالمانه خاطر نشان کرد: بخش کشاورزی طی این سال ها متمایز بود و علی رغم وجود محدودیت ها و موانع، سالانه حدود ۴۵هزار فرصت شغلی در این بخش ایجاد شد.
معاون سازمان برنامه و بودجه، افزایش میزان تولید به ویژه محصولات استراتژیک از جمله گندم و صرفه جویی ارزی ناشی از وارد نشدن این محصولات،افزایش سطح زیر کشت دانه های روغنی ،افزایش میزان شکر تولید داخل،پرورش ماهی در قفس،کشت گلخانه ای ، توسعه مکانیزاسیون، و…. را از جمله اقداماتی که موجب رشد اقتصادی بخش کشاورزی شد دانست.
وی با بیان اینکه این رشد بخش کشاورزی و موفقیت های به دست آمده نتیجه سرمایه گذاری ها و تأمین مالی توسط بانک کشاورزی است، از خدمات این بانک برای کمک به رشد اقتصادی کشور و عدالت اجتماعی به عنوان اصلی ترین قانون پولی و بانکی تشکر و قدردانی کرد.
دکتر پورمحمدی در بخش دیگری از سخنانش، ارائه خدمات بانکی به کشاورزان و روستاییان را از مهم ترین فعالیت های کارکنان بانک کشاورزی معرفی و خاطر نشان کرد: کارکنان این بانک با نهایت دقت و شرافت به شریف ترین افراد کشور خدمت می کنند و حسن عمل و نزاکت در کار آنان باعث شده است تا در نظام بانکی کشور جزو بانک های معتبر و امین باشند.
وی با بیان اینکه بانک کشاورزی یکی از پیشرفته ترین و پیشتازترین بانک ها در زمینه IT و بانکداری الکترونیک در نظام بانکی کشور به شمار می آید گفت: با داشتن چنین ویژگی هایی ، بانک کشاورزی نگین پر فروغ انگشتری نظام پولی کشور است.
معاون سازمان برنامه و بودجه کشور حمایت های دولت از بانک کشاورزی در سال ۹۵ را به پاس قدردانی از عملکرد این بانک دانست و خاطر نشان کرد: سرمایه بانک کشاورزی در این سال به ۶۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و بیش از ۵ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت که مربوط به سال های گذشته بود تسویه شد.
وی با اشاره به افزایش نرخ کفایت سرمایه بانک کشاورزی از ۴.۶ درصد به ۱۱ درصد گفت: در صددیم که در سال ۱۳۹۶ نیز سرمایه این بانک را بیش از ۳ هزار میلیارد تومان افزایش دهیم که این اقدام در طول بیش از هشت دهه عمر بانک کشاورزی بی سابقه بوده است.
دکتر پورمحمدی به مشکلات و فشارهای موجود بر بانک کشاورزی به ویژه در بخش صندوق بیمه کشاورزی اشاره کرد و گفت: طی روزهای اخیر مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان از سوی دولت برای پرداخت مطالبات کشاورزان خسارت دیده اختصاص یافته است.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به فشار های روحی و روانی بر کارکنان بانک ها به ویژه بانک کشاورزی که به تنهایی تأمین مالی بخش کشاورزی را به عهده دارد یادآورشد: سازمان برنامه و بودجه برای کاهش این فشارها با همکاری سازمان امور اداری واستخدامی کشور برای ترمیم حقوق کارکنان نظام بانکی تلاش خواهد کرد.