به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در جلسه نودم شورای اجرایی ستاد علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی، آخرین فعالیت ها برای برگزاری دومین جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی که به همت این ستاد برگزار میشود بررسی شد.
براساس اعلام مسوولان برگزاری دومین جشنواره سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، تا ابتدای هفته جاری، 1102 نفر در این رویداد ثبت نام کردهاند. در حالی که ۴۰ روز به برگزاری دومین جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی فرصت باقی است ۲۶۹ مقاله به این رویداد ارائه شده است. در این میان ۴۲ ثبت نام خارجی از مدعو و غیر مدعو صورت گرفته است. همچنین ۴۱ علاقه مند در رویداد کارآفرینی ثبت نام کردهاند.
این جلسه آخرین وضعیت میهمانان خارجی بررسی شد و امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی تاکید کرد: مهمانانی که در این رویداد حضور پیدا میکنند از برترین افراد حوزه خود هستند و حضورشان در کشور برای دانشجویان و محققان فرصت بسیار خوبی است.
وی افزود: باید در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی تبلیغات ویژهای صورت بگیرد. چرا که شاید برای فعالین این عرصه چنین فرصتی تکرار نشدنی باشد تا بتوانند از ظرفیت حضور چنین اندیشمندانی در داخل کشور بهره ببرند.
سید جواد محسنی مسوول کمیته دانشآموزی دومین جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در این جلسه از اقدامات و برنامههایی که تاکنون در این زمینه صورت گرفته است توضیح داد و پیشبینی کرد در این دوره بیش از ۲۰۰ دانشآموز ثبت نام کنند.
پیمان کیهان ور مشاور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی از استارتاپ ویکند سلولهای بنیادی که در حاشیه دومین جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار میشود توضیحاتی ارائه کرد و گفت: تا امروز ۴۲ ثبتنام در این رویداد صورت گرفته است و پیشبینی میشود ظرفیتهای در نظر گرفته برای این رویداد به طور کامل پر شود.
نگار آذرپیرا از برنامههایی که برای افتتاحیه انیستتو سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی شیراز در نظر گرفتهشده است گفت و ظرفیتهای این اینستتو را بررسی کرد.
زهرا نکویی دبیر دبیرخانه دانشآموزی قطب کشوری از آخرین وضعیت پژوهش سرای دانشآموزی سلولهای بنیادی توضیح داد و در ادامه برنامههای پیش رو این پژوهش سرا را برشمرد. همچنین گزارشی از افتتاحیه این پژوهش سرا و برنامههای اردیبهشتماه ارائه داد.
عباس پرداختی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در راستای انیمال فارم (مرکز ملی پرورش حیوانات آزمایشگاهی) توضیحاتی را ارائه کرد.
دومین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی در تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۶ بازساختی توسط ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن اجلاس سران برگزار میشود.